hier komen promoties & acties

Contacteer onsContacteer ons

Mooi wonen op Abdijbeke

Geschreven op 16 mai 2022

Een kleinschalig woonproject met 38 lichtrijke appartementen op slechts een boogscheut van de Brugse binnenstad. Mooi vanbuiten én vanbinnen. Dat is Abdijbeke.

Abdijbeke dhondt 1

Mooi vanbuiten

Abdijbeke heeft een verfrissende architectuur en geniet van een uitzonderlijke ligging omgeven door rust en groen.

Voor de afwerking van de twee gebouwen wordt gebruik gemaakt van mooie, warme en duurzame gevelmaterialen die harmonieus samengaan met de architectuur van omliggende gebouwen.

Als knipoog naar de vele serres die de site ooit sierden, wordt een frivole witte structuur tegen de zuidgerichte gevels voorzien. Niet alleen vormt de structuur een luifel tegen de zon, maar zorgt deze ook voor de nodige privacy.Door de hoge ramen genieten bewoners van een maximale lichtinval. De open leefruimtes met aansluitend de groene terrassen zijn tevens zuidgericht.

Abdijbeke is speels en evengoed rationeel, massief en vederlicht, transparant en geborgen.

(Leef) Mooi vanbinnen

Bij elk appartement werd rekening gehouden met de oriëntatie van de terrassen en de zichten op het nieuw aangelegde groen alsook het op het bestaande Frederik Sanderpark. De hoge, grote raampartijen zorgen voor een intens buitengevoel en brengen het buitengevoel tot in je woonkamer.

Voor de afwerking van onze twee modelappartementen is CAAAP in zee gegaan met interieurwinkel Dhondt. Met 1 van hun drie mooie winkels op slechts enkele honderd meter van Abdijbeke was dit een evidente keuze.

Abdijbeke Dhondt 2
Abdijbeke Dhondt 3

Gerelateerd project