hier komen promoties & acties 

Fromentinstraat

Een gloednieuw dagcentrum en woonproject op Linkeroever!

In de loop van 2021 wordt ter hoogte van de Fromentinstraat op Linkeroever een nieuw concept uitgewerkt. De VZW Parochiale Werken Sint-Anna-ten-Drieën heeft beslist het huidig Cultureel Centrum Ter Schelde grondig te herzien. Het voldoet niet meer aan de huidige kwaliteitsnormen en alleen al daarom is het tijd voor vernieuwing. 

Bovendien is ook de rol die het gebouw kan spelen ten bate van de gemeenschap, het verenigingsleven en de parochie, in de loop van de jaren grondig veranderd. De parochie heeft zo goed mogelijk geluisterd naar de noden van de buurt. Daarom voorziet het project, op vraag van de vele verenigingen, in een gloednieuw dagcentrum. 

Kaartje Web

Dit centrum zal het gemeenschapsleven stimuleren en het zal een verregaande samenwerking opbouwen met Katrinahof.

Om te kunnen inspelen op de noden en wensen op wijk- en stadsniveau, wordt naast het nieuw dagcentrum ook plaats gemaakt voor een woonproject.

Het aanbod zal bestaan uit verschillende wooneenheden, zoals studio’s voor begeleid zelfstandig wonen (als aanvulling op het bestaande aanbod van Katrinahof), appartementen gericht op jong en oud en grondgebonden woningen gericht op jonge gezinnen.

We willen een positieve bijdrage leveren aan het samenleven in deze buurt en we hopen de sociale cohesie tussen de bewoners te versterken. Bij de ontwikkeling van het geheel zetten we heel sterk in op een groene en aangename omgeving!

Heb je interesse in een studio, appartement of woning? Of heb je een vraag in verband met het project? Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter en we houden je met veel plezier op de hoogte.

CAAAP Website Contact
Voornaam*
Familienaam*
E-mail*
Telefoonnummer
Lead Source
Project of onderwerp
Ik heb een vraag of opmerking
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en geef de toestemming dat mijn gegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring onderaan deze pagina.  
Nieuwsbrief Opt In