Bewust investeren in vastgoed dankzij woonconfigurator

Geschreven op 5 oktober 2017

Op 5 oktober 2017 lanceert Gentse projectontwikkelaar CAAAP het nieuw woonconcept SmartOne met de bijhorende woonconfigurator van Waregemse scale-up Around Media. Dit is een 3D-tool om je eigen appartement te configureren.

Woonconfigurator

Toenemende behoefte aan compacte woningen

Om open ruimte te bewaren moeten we allemaal compacter gaan wonen. En dat heeft uiteraard veel met betaalbaarheid te maken. Iets waar steeds meer jongeren mee geconfronteerd worden bij de aankoop van hun eerste woning. Het SmartOne woonconcept biedt een antwoord op die prangende vraag: kwalitatief betaalbaar wonen zonder aan wooncomfort in te boetenSmartOne: compact wonen, slim bekeken!

“We stelden vast dat in een klassiek appartement al snel de grootte van een ruime slaapkamer aan gang verloren gaat. Met ons SmartOne concept maken we doorgangen functioneel met veel aandacht voor opbergruimte, licht en doorzicht.” – Interieurarchitect Marjan Tack
Smartone

Configureer je eigen appartement

Wie een SmartOne appartement koopt zal naar analogie met de alom bekende autoconfigurator virtueel zijn appartement configureren en bezoeken. In slechts enkele klikken bepaal je samen met een interieurarchitect de look & feel volgens jouw eigen smaak, stijl en budget. Een vloer kiezen doe je voortaan niet meer in de toonzaal, maar eenvoudig via de woonconfigurator.

“Een nieuwe manier van wonen vraagt om een nieuwe manier van communiceren. Het toepassen van vernieuwende technologie binnenin een innovatief project als Leanderhof is dan ook de logische stap.” – Wannes Vanspranghe, Gedelegeerd Bestuurder Around Media

Leanderhof Smart One Devlieger Caaap

Compact wonen, slim bekeken

Zwevegem bijt de spits af met het Smart-One woonconcept en woonconfigurator. Kort samengevat betekend dit in de praktijk:

  • Uitgekiend woonconcept met kwalitatieve materialen zoals Hansgrohe, Duravit en Niko
  • Domotica: verlichting, verwarming, … handig op afstand te bedienen via jouw smartphone
  • Kies de interieurstijl die bij jou past: cosy classic, nordic living, black & white of minimal chic
  • Speciaal afwerkingspakket voor investeerders
  • Nieuwbouwappartementen met 1 & 2 slaapkamers
  • Vanaf € 130.000 (excl. kosten)

Ga naar de website van Leanderhof voor meer informatie over de SmartOne appartementen en woonconfigurator

www.leanderhof.bewww.leanderhof.be

Gerelateerd project