Kasteel Wisselbeke gaat culinair

Geschreven op 17 november 2016

Gelegen in het centrum van Merelbeke en te midden van een prachtig park met beschermde bomen ligt het Kasteel Wisselbeke. Toen we in mei 2016 dit project lanceerden bleek de interesse naar de 42 erkende assistentiewoningen dadelijk bijzonder groot. En nu ook topchef Davy Celen zijn oog heeft laten vallen op het kasteel zullen er ongetwijfeld nog enkele geïnteresseerden naar Merelbeke afzakken.

Kasteel Wisselbeke
Kasteel Wisselbeke Gerecht Davy Celen

Gastronomie in hart en nieren

Chef Davy Celen is al van jongs af aan gepassioneerd door koken, smaken en geuren. Toen hij op 15-jarige leeftijd naar hotelschool Ter Duinen in Koksijde trok, was dat niet meer dan logisch. Na stages bij heel wat sterrenzaken kreeg zijn professionele loopbaan vorm onder de vleugels van o.a. Peter Goossens van het Hof van Cleve ***.

Met 10 jaar ervaring op zak aan de zijde van de beste chefs van België, startte Chef Davy Celen in 2006 – als een van de pioniers in België – met gastronomie aan huis. Nu 10 jaar later opent hij zijn eerste restaurant in het Kasteel Wisselbeke. Zowel de bewoners van de assistentiewoningen als voorbijgangers en omwonenden zullen er genieten van zijn culinaire verwennerij. En je zal er ook een selectie afhaalgerechten vinden voor culinair genot bij jou thuis!

Kasteelsuites en parkflats

Het Kasteel Wisselbeke is goed voor 42 erkende assistentiewoningen. Het kasteel, dat gebouwd werd in de 19de eeuw, zal in al zijn glorie gerestaureerd worden en plaats bieden aan een 6-tal kasteelsuites. In het park komen er 36 nieuwe parkflats met 1 of 2 ruime slaapkamers. Een uniek project op een unieke locatie.

Bekijk het projectBekijk het project

Gerelateerd project