Parkwoningen in Zwevegem, onze eerste SmartOne woningen!

Geschreven op 1 maart 2019

Na het succes van de SmartOne appartementen lanceren we nu ook onze eerste SmartOne woningen in Leanderhof. CAAAP kiest er opnieuw voor om deze woningen in te richten volgens het SmartOne principe, een betaalbare en flexibele woonoplossing voor jonge gezinnen en investeerders. Daarbij gaan we anders en creatief om met ruimte en materialen.

Caaap Woonconfigurator Smart One Leanderhof

De woningen zijn ontwikkeld van binnen naar buiten. De technieken worden op elk niveau gecentraliseerd om zo een optimaal gebruik te hebben van de overige ruimtes. Dit resulteert op het gelijkvloers in een grote doorzonleefruimte met open zicht op de tuin en het park. Een bijkomende troef is de directe toegang vanuit de tuin naar het park. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een extra berging voorzien. 

Caaap  Smart One Woningtype2 Leanderhof
Caaap  Smart One Woningtype1 Leanderhof

Maar bij CAAAP denken we verder. Elke parkwoning heeft de mogelijkheid om op elk niveau flexibel ingericht te worden. Je kan kiezen voor het type woning met de keuken aan de verkeersluwe straat of voor het type met de keuken grenzend aan je eigen tuin. Op de eerste verdieping kan je de badkamer verder gaan uitbreiden volgens je gezinssituatie door een extra douche te kiezen en kan je ook opteren voor een extra dressing bij de grote slaapkamer. Maar ook de zolderverdieping kan meegroeien: een extra ruimte voor een hobbykamer, gastenkamer of gewoonweg een royale master bedroom met eigen badkamer!

Persoonlijke inrichting met de digitale woonconfigurator

Eenmaal de inrichting bepaald, kan je ook zelf je SmartOne woning verder personaliseren met onze woonconfigurator. Met deze eenvoudige tool kan je virtueel jouw woning volledig doorwandelen en in slechts een enkele klikken de look en feel bepalen volgens je eigen smaak, stijl en budget.

Zowel op vlak van afwerkingsmaterialen en kleuren zijn tal van personalisaties en upgrades mogelijk. In de software hebben we een viertal stijlen voorgeprogrammeerd, die inspelen op de actuele woontrends, de Cosy Classic, Nordic living, Black & White en Minimal Chic. Vier moodboards die samen met materiaalstalen, stofjes en kleurwaaiers met de interieurcoördinatoren van CAAAP en jou worden besproken. De gemaakte keuzes worden onmiddellijk aangepast in het 3D model en je krijgt meteen ook het kostenplaatje te zien.

Meer info over het SmartOne conceptMeer info over het SmartOne concept

Een SmartOne woning is ook toekomstgericht: zo bieden we een startpakket domotica aan waar je onder meer van op afstand jouw verwarming kan aanzetten via je smartphone. Maar de woonconfigurator gaat nog een stapje verder: wens je als koper of investeerder een instapklaar product? Dat kan. We bieden een kwalitatief betaalbare oplossing voor verlichting, schilderwerk, gordijnen, los meubilair en zelfs maatmeubilair. Op het einde van de configuratie weet je ook meteen hoeveel je eigen unieke SmartOne woning volledig afgewerkt zal kosten. Van efficiëntie gesproken.

Gerelateerd project