Succesvolle start verkoop woonproject Abdijbeke!

Geschreven op 19 maart 2020

Gezien de grote interesse hebben we bij CAAAP creatief nagedacht hoe we kunnen inspelen op de huidige ontwikkelingen en maatregelen die genomen worden om de verspreiding van het coronavirus in te perken. Het lanceringsevenement kon niet doorgaan, dus loopt de verkoop in tijden van corona sinds gisteren 18 maart (tijdelijk) volledig digitaal en met succes.

Abdijbeke Moederbeeld Blog
Reeds 25% van het project is verkocht!

Rustig wonen aan de poort van de Brugse binnenstad

“Abdijbeke ligt langs de Abdijbekestraat en de Hoogbrabantlaan in Sint-Andries,” zegt projectontwikkelaar Jonas Vanhauter. “Je woont dus vlakbij de Brugse binnenstad en kan tegelijkertijd genieten van alle voordelen en de rust van een verkeersarme, residentiële wijk. In het project wordt sterk ingezet op buitenbeleving, de aanleg van nieuwe groenzones en de connectie met het aanpalende Frederik Sanderpark.”

“Het project ligt bovendien centraal en vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en zorgvoorzieningen. Op minder dan een kwartiertje wandelen ben je in het hart van de Brugse binnenstad en kan je het stadsleven opsnuiven. Alles is dichtbij.”

Grote terrassen, lichtrijke leefruimtes en architecturale eyecatchers

Abdijbeke biedt een woonmix van zowel een- als tweeslaapkamerappartementen met grote terrassen en lichtrijke leefruimtes aangevuld met enkele hoekappartementen met drie slaapkamers en twee terrassen. Daarnaast zijn de architecturale duplexappartementen echte eyecatchers door de doordachte inplanting van de dubbelhoge vides.

Ten slotte bieden de twee penthouses je absolute privacy en een mooi zicht vanop de perfect georiënteerde ruime terrassen.

De architecturale duplexappartementen zijn echte eyecatchers

Een persoonlijke interieurcoördinator

“Naast de architectuur van de gebouwen, hechten we als projectontwikkelaar ook heel veel belang aan de indeling en afwerking van elk appartement. Daarom wordt elke klant doorheen het hele bouwtraject bijgestaan door een persoonlijke interieurcoördinator,” vertelt Jonas. “De interieurcoördinator stemt samen met de klanten de indeling en afwerking van hun appartement af op hun persoonlijke smaak zodat ze onbezorgd kunnen uitkijken naar hun nieuwe thuis.“

Abdijbeke Mood 2
Abdijbeke Mood 3

Buitengewoon anders

Hoewel we uitkijken naar de toekomst, blijven we trouw aan het verleden: de projectnaam Abdijbeke werd bewust gekozen om de link met de vroegere identiteit van de site te behouden. Zo blijft het project historisch verankerd met zijn locatie en de buurt.

Gerelateerd project