Verkoop Handbogenhof in Lier succesvol opgestart

Geschreven op 11 juni 2019

Op dinsdag 4 en woensdag 5 juni startte de verkoop voor het project Handbogenhof in Lier. Met op beide avonden een honderdtal enthousiaste aanwezigen en al 11 units verkocht, waren onze lanceringsavonden een groot succes.

Web Caaap Hh Street Final

Vijf woongebouwen rondom een binnentuin

Handbogenhof schrijft een nieuw verhaal op het middeleeuwse oefenterrein van de Sint-Sebastiaans handbooggilde. Het historische terrein krijgt een nieuwe identiteit als woonwijk in het centrum van de stad. De tweede fase van het project is opgedeeld in 5 woongebouwen rond een groene binnentuin, die plaats bieden aan 82 appartementen, 1 praktijkwoning en 6 handelsruimtes.

De lichtrijke 1, 2 of 3-slaapkamerappertementen worden telkens afgewerkt met kwalitatieve materialen. In de 3 penthouses is het gevoel van luxe en comfort overal aanwezig. Daarnaast biedt Handbogenhof ook appartementen volgens het SmartOne principe. Dit zijn moderne appartementen ideaal voor starters, investeerders of mensen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke woning met een hedendaagse inrichting.

Van op elk terras geniet je van mooie zichten op de binnentuin, de vesten of de stad. Het gezellige wandelpad dat diagonaal door de site loopt, geeft een prachtig uitzicht op de Sint-Gummaruskerk.

Het volledige binnengebied van Handbogenhof is autovrij. In de ondergrondse parkeergarage is plaats voor 101 wagens en zijn er 263 fietsenstallingen.  

Van op elk terras geniet je van mooie zichten op de binnentuin, de vesten of de stad.

Wonen binnen de vesten, geïnspireerd op de stad

De charmante Pallieterstad krijgt er een mooie plek bij om te wonen. Handbogenhof is geïnspireerd op de vele pittoreske hoekjes en pleintjes van de stad Lier en verbindt de historische structuren van de oude wallen, Kapucijnenvest en de groene vesten langsheen de recentelijk gerestaureerde Godshuizen. 

Felix Timmermans

Niet enkel de naam van deze nieuw wijk, maar ook de vijf woongebouwen hebben een duidelijke connectie met het historische karakter van Lier. Een voor één eren ze het omvangrijke oeuvre van dichter en schrijver Felix Timmermans. Oranjebloemekens, Hovenierken, Wilgen, Elegast en Krabbekoker zijn geïnspireerd op werken van de beroemde schrijver en geven de gebouwen elk hun eigen, historisch getinte identiteit.

Interesse in één van deze units? Contacteer dan onze collega Stanislas De Witte, hij helpt je met veel plezier verder. 

E: stanislas.dewitte@caaap.be

T: +32 475 29 05 58

W: www.handbogenhof.be

Caaap Handbogenhof Lier Nachtbeeld Binnentuin
Caaap Handbogenhof Lier Exterieur
Caaap Handbogenhof Lier Interieur Penthouse
Caaap Handbogenhof Lier Zicht Op De Stad

Gerelateerd project