Investeer in de toekomst

De Lesselier 1800
ANNA 1800x1000
Kaai Studios 1800x1000
HOOST 1800x100

Places to be

CAAAP creëert buurten die inspireren, verbinden en zuurstof geven. Waar de toekomst al vandaag is. Waar wonen doet leven. CAAAP projecten vallen op, trekken aan en verbinden. Goed voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Dat is vastgoed dat rendeert.

We geven buurten een nieuwe impuls met een doordachte omgevingsaanleg. We creëren plekken waar mensen graag komen.

Frederic Vandeputte, Development Directeur

Abdijbeke omgeving 730
ACA omgeving 730

Comfortabel, ecologisch en compact

Slimme en compacte units

Knappe ontwerpen die esthetiek en functionaliteit moeiteloos met elkaar combineren. Elke hoek telt, elke meter verbindt.

Architectuur die spreekt

Een site die de authenticiteit van het verleden bewaart. Die opvallend uniek is waar het kan en esthetisch één is met de omgeving waar het moet. Elk CAAAP-project geeft buurten een nieuwe glans.

De duurzaamste technieken

We gaan voor vooruitstrevende ecologische technieken die de energienormen vaak overtreffen. Goed voor tientallen jaren de voordeligste energierendementen.

KAAI CITY geothermie

Klaar voor de toekomst

Kaai City heeft een eigen energiecentrale

Op Kaai City verwarmen (en koelen) bewoners hun appartementen en studio's zonder fossiele brandstoffen. Maar met een een eigen BEO-veld!

Dit innovatieve buizensysteem haalt warmte uit de grond in de winter en zorgt voor koeling in de zomer.

Maar dat is nog niet alles! De Leie is een trouwe partner voor dit verhaal . Dankzij een pomp- en filtersysteem vindt er warmte-uitwisseling plaats met het water.

MEER WETEN OVER KAAI CITY?MEER WETEN OVER KAAI CITY?

Elk project is anders. Ligging, licht, bodem, natuur en architectuur bepalen de mix van technieken. We passen voor standaardoplossingen. We tekenen voor de toekomst.

Karel Baert, Projectmanager Technieken

ONTDEK DE CAAAP PROJECTENONTDEK DE CAAAP PROJECTEN
Moodboard

CAAAP Select: 1-2-3 verhuurklaar

Welkom in C/MORE

Materialen kiezen, kleuren en stijl bepalen. In onze belevingsruimte C/MORE krijgt jouw stijl vorm. We kloppen af op een totaalpakket. In concept, materiaalkeuzes en budget. Met aan het einde van de rit: no surprises.

Kom voelen, ervaren en beslissen

We nemen je mee doorheen alle afwerkingskeuzes en loodsen je door merken, stijlen en sferen. Van keuken tot badkamer. Van gordijnen tot deuren. Van bestek tot beddengoed. Alles om jouw pand perfect verhuurklaar op te leveren zodat het meteen kan renderen.

In C/MORE wandel je door een unieke belevingsruimte, je beleeft er een 5 star experience.

Marjan Tack, Hoofd Interieurcoördinatie

Neem je keuzes mee naar huis

Eén of twee halve dagen in onze conceptstore. Meer heb je niet nodig om al jouw keuzes te maken. Klaar? Wandel meteen virtueel binnen in jouw afgewerkte pand dankzij een verrassend 3D-plan. Ga naar huis met gedetailleerde technische plannen, een volledige offerte én de CAAAP Moodbox met stalen van je gekozen materialen.

Vaste interieurcoördinator

Na de aankoop van je appartement laten we je niet los. Integendeel. Dan begint het pas. Een interieurcoördinator neemt jou het hele proces mee doorheen al jouw keuzes en vragen tot aan de oplevering. En ook daarna.

KLANTENBEGEIDINGSTRAJECT CAAAPKLANTENBEGEIDINGSTRAJECT CAAAP

Van jonge starters tot zelfbewuste verkenners. Van stille genieters tot creatieve ondernemers. Onze panden nodigen uit tot leven. En daarin investeer je graag.

Frederic Vandeputte, Development Directeur

CAAAP is praten met Dedicated Developers

In CAAAP herken je de familiale waarden en lokale roots. Meer dan 30 experten ontwikkelen projecten die steden en gemeenten, eigenaars, huurders en ondernemers telkens opnieuw overtuigen. Projecten die naam en faam creëren voor buurten. Voor de uitvoering rekenen we op onze zusterbedrijven van Artes Group: hetzelfde huis, dezelfde waarden. Daarom kunnen we al vanaf de eerste plannen de beste keuzes maken. Zowel op vlak van indeling, technieken, architectuur en uitvoering.

We houden van de contacten met onze klanten. We blijven dicht bij onze kopers: in elke fase, tot de oplevering en ook erna. Het hele aankoopproces moet een aangename ervaring zijn.

Matthias Hoornaert, CEO CAAAP


OVER CAAAPOVER CAAAP