hier komen promoties & acties

Groen wonen verweven met de stad

HanGare

Deinze

HanGare combineert groen wonen met alle voordelen van een stad in het centrum van Deinze. Op het voormalige terrein van Bouw- en Interieurmarkt Van Kerkhove komen verschillende gebouwen rond een collectieve, groene stadstuin.

Bezoek HanGare.beBezoek HanGare.be

Centraal

Bij CAAAP zijn we gepassioneerd door wijken in volle transformatie, zoals de stationsbuurt in Deinze. Dit woonproject is dan ook een pionier in de vernieuwing van de stad. HanGare is 4.000m² groot en via 3 zijden toegankelijk. Alles wat je nodig hebt, is in de buurt: winkels, horeca, gemeentehuis, scholen ...

Collectieve groene stadstuin

Goed wonen is meer dan een kwalitatief huis. Goed wonen begint bij een sterke architectuur waarbij de bewoner centraal staat. Waar de positieve interactie tussen bewoners zorgt voor sociale cohesie en een levendige buurt. HanGare is zo'n project: rondom de gezellige groene stadstuin vind je leuke winkels en horecazaken.

Duurzame mobiliteit

HanGare ligt vlak aan het station van Deinze, al het openbaar vervoer is dus vlakbij. Maar in de stad van de toekomst is er meer dan dat. Naast de deur bevindt zich een goed uitgerust fietspunt. Logisch, want HanGare ligt op de fietssnelweg tussen Gent en Waregem. Aan de overkant kan je een deelwagen ontlenen.

Wil je nog meer weten over dit project?

Contactgegevens

 
Zoek op trefwoord

...of bekijk het overzicht van al onze projecten