hier komen promoties & acties

Groen wonen zonder zorgen

Kasteel Wisselbeke

Merelbeke

In een prachtig park in het centrum van Merelbeke ligt het 19de eeuwse kasteel Wisselbeke. Samen met familie De Brabandere zal CAAAP dit kasteel restaureren tot een project met 6 kasteelsuites en 36 nieuwe parkflats.

Ga naar kasteelwisselbeke.beGa naar kasteelwisselbeke.be

Centrale ligging

Kasteel Wisselbeke ligt op wandelafstand van het centrum van Merelbeke. Winkels, horeca en het openbaar vervoer zijn vlakbij.

Prachtig kasteel

Met dit project geven we het 19de eeuwse kasteel een volledig nieuw leven. In het gerestaureerde gebouw komen 6 ruime kasteelsuites. D'as luxueus wonen op een plaats met een verhaal.

Schitterende parktuin

Rondom het kasteel ligt een parktuin met eeuwenoude, beschermde bomen. Een gemeenschappelijke tuin waar mensen kunnen samenkomen en heerlijk genieten.

Kasteel Wisselbeke Merelbeke Dakapp

Nieuwe parkflats

Naast het gerenoveerde kasteel komen 36 nieuwbouw parkflats met 1 of 2 ruime slaapkamers. Alle appartementen kijken uit op het groene park en zijn ontworpen en ingericht voor maximaal comfort.

Erkende assistentiewoningen

Dit project kadert in ons concept Lifetime: wonen in een levendig centrum met kwalitiatieve dienstverlening. Alle Lifetime Assist suites en flats in het kasteel Wisselbeke zijn erkende assistentiewoningen. Daardoor worden ze verkocht aan een verlaagd btw-tarief van 12%. De CM Zorgmakelaar zal instaan voor de zorgverlening en de woonassistent.

Kasteel Wisselbeke Merelbeke Lucht

Gastronomie aan huis

Er zal een eigentijdse bistrot komen met een zuidgericht terras in de parktuin.

Wil je nog meer weten over dit project?

Contactgegevens

www.kasteelwisselbeke.be

Oximo
Hundelgemsesteenweg 588, 9820 Merelbeke
+32 (0)9/252.33.73
www.oximo.be

 
Zoek op trefwoord

...of bekijk het overzicht van al onze projecten