hier komen promoties & acties

Dichter bij het werk wonen in de lift bij jongeren

Geschreven op 3 april 2019

Mobiliteit en woon-werkverkeer zijn tegenwoordig twee hot topics die niet meer weg te denken zijn uit de actualiteit. De werkende bevolking en dan specifiek jongeren willen steeds dichter bij hun werk wonen. Ze zijn het dagelijkse fileleed grondig beu en overwegen zelfs te verhuizen in functie van hun werk.

Caaap Han Gare Mobiliteit

CAAAP biedt een antwoord

Deze twee thema’s zijn onlosmakelijk verbonden met het DNA van onze projecten. Als projectontwikkelaar denken wij mee over de stad van de toekomst en proberen we antwoord te bieden op dit brandend actuele mobiliteitsvraagstuk. 

We blazen buurten nieuw leven in

Bij CAAAP trekken we voluit de kaart van stadskernvernieuwing waarbij we steeds trachten in te zetten op buurten die in volle transformatie zijn. De stationsbuurt in Deinze is zo’n wijk. De Stad Deinze heeft ambitieuze plannen om de stationsomgeving aan te pakken en op te frissen. De stad wordt een aangename plaats om te wonen, te werken, te winkelen… 

HanGare is een belangrijke hefboom in de transformatie en heropwaardering van deze buurt. 

Een hart voor pendelaars

In vele steden hebben stationsbuurten een veelbelovende toekomst met het zicht op duurzamere mobiliteit. Dit is ook het geval bij station Deinze. De directe nabijheid van het station maakt het woon-werkverkeer voor pendelaars een stuk draaglijker. In no time ben je in Gent, Waregem of Kortrijk en dat zonder filestress. Het treinstation doet ook dienst als halte voor de belangrijkste buslijnen in de omgeving waardoor alle nabijgelegen gemeentes en steden vlot bereikbaar zijn.  

Naast de trein en bus bieden de op- en afritten van de E17 een grote flexibiliteit naar bereikbaarheid. De perfecte ligging dus voor pendelaars.

Hartvoorpendelaars

Naast de deur bevindt zich bovendien ook een goed uitgerust fietspunt. Logisch, en vooral praktisch, want HanGare ligt op de fietssnelweg F7 tussen Gent en Waregem. Ten slotte kan je ook een deelwagen ontlenen aan de overzijde van HanGare.

Zo biedt het project duidelijk antwoord op het mobiliteitsvraagstuk en bouwen wij, als projectontwikkelaar, mee aan de duurzame stad van de toekomst. 

Hier kom je tot rust én tot leven
Caaap Hangare Deinze Groene Binnentuin

Groen wonen in de stad

De huidige stationsbuurt van Deinze wordt getransformeerd naar een aangename plek om te wonen en te leven. Het project HanGare speelt hierin een belangrijke rol door zijn centrale ligging. Bij dit project worden verscheidene deelgebouwen opgetrokken die georganiseerd zijn rond een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van dit project. Hier kom je tot rust én tot leven.

Gerelateerd project

 
Zoek op trefwoord

...of bekijk het overzicht van al onze projecten