hier komen promoties & acties

Je hebt het misschien al vernomen ...

Geschreven op 3 december 2018

Woonproject HanGare wordt de place to live in Deinze. Op het voormalige bedrijfsterrein van ‘Bouw- en Interieurmarkt Van Kerkhove’ komt het woonproject HanGare. Op de site worden verscheidene deelgebouwen opgetrokken die georganiseerd zijn rond een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van HanGare.

Han Gare Deinze Caaap

Het project is gelegen in het binnengebied tussen de Stationsstraat en de Achiel van Eechautestraat en is vanuit 3 zijden bereikbaar.

De locatie kent een rijke geschiedenis omwille van de lokale verankering met de stad. In totaal zullen er in het project 51 eenheden gerealiseerd worden inclusief commerciële ruimtes.

Wie kent deze site en het project beter dan onze makelaars! Laten we hen kort even aan je voorstellen … 

Excellent Han Gare

EXCELLENT VASTGOED

Meet Eline Ampe,  één van de leading ladies bij vastgoedkantoor Excellent. Eline is geboren en getogen Deinzenaar, ze is opgegroeid in Deinze en kent deze regio op haar duimpje.

I.D. KIT

 • Voornaam en naam: Eline Ampe
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Woonplaats:  Olsene
 • Gezinssituatie: Gehuwd, 1 dochter
 • Hobby’s, interesse : Passie voor vastgoed en paarden, rasechte “amazone” in de vrije tijd
 • Likes & Dislikes: Likes her family, dislikes dishonest people
 • Aantal jaren actief in de vastgoedsector: 5 jaar

INFINIMO

Meet Wim Gevaert, één van de pioniers van vastgoedkantoor Infinimo. Wim is opgegroeid in de supermarkt van zijn ouders en ging na zijn studies aan de slag als vertegenwoordiger van Chimay.

Daarna keerde hij terug naar zijn roots in de rol van supermarktdirecteur bij Delhaize. Vandaag is Wim vastgoedmakelaar bij Infinimo.

I.D. KIT

 • Voornaam en naam: Wim Gevaert
 • Leeftijd: 44  jaar
 • Woonplaats:  Deinze
 • Gezinssituatie: Papa van Lukas en Annabel en verliefd op de mama ☺️
 • Hobby’s, interesse :  Passie voor vastgoed en mensen!
 • Likes & Dislikes: Lopen I like, betweters I dislike ☹️
 • Aantal jaren actief in de vastgoedsector :  4 jaar

Infinimo Han Gare

Waarom vind je het zo fijn om in Deinze te wonen?

Eline (Excellent): Deinze is een aangename stad tussen Gent en Kortrijk. Dé ideale uitvalsbasis. Zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Het is een stad in volle expansie met heel veel werkgelegenheid. Deinze heeft ook voor haar burgers heel wat te bieden: evenementen voor zowel jong (oa. Jeugdcentrum Brieljant, diverse jeugdbewegingen, de Brielmeersen, Brielpoort) als ouder (oa. Dienstcentrum Elfdorpen, seniorenhuis, bouw cultureel centrum).  Gezellig kuieren op de markt, fietsen langs of een boottochtje op de Leie (of schaatsen in de wintermaanden). In Deinze is dit allemaal mogelijk. Het Leielandschap van Deinze heeft ook al menig kunstenaars geïnspireerd…

Wim (Infinimo):  Wat heeft deze parel aan de Leie niet te bieden. Centrale ligging: op slechts 45 min. van de kust, 45 min. van de Franse grens, 45 min. van onze hoofdstad Brussel. Openbaar vervoer: Een uitgestrekt netwerk van trein, bus en blue-bike om zich snel binnen de stad of je daarbuiten te verplaatsen.

Snelle verbindingen: snelweg E40 en E17 op de stadsrand. Groen: In onze stad de Brielmeersen, buiten de stad Maaigemdijk en de verborgen winter- en zomerschat: Vosselare Put. Cultuur: Het Mudel, Museum van Deinze en de Leiestreek, het Leietheater en de Leie … NEED I SAY MORE!

Deinze is een stad in continue groei met vacatures en mogelijkheden voor iedereen. De stad biedt heel wat werkgelegenheid. Na de werkuren en in het weekend biedt Deinze heel wat ontspanningsmogelijkheden.  Er gaat geen weekend voorbij zonder activiteiten op mijn Deinse kalender.  Met andere woorden Deinze is mijn leven! 

Uw visie over Deinze vandaag en Deinze 2020?

Eline (Excellent): Deinze is een stad in groei, die zich aan het ontpoppen is tot een stad waar je U kan tegen zeggen. Deinze is continu aan het investeren in nieuwe infrastructuren en haar bevolking. Zoals Deinze nu al aan het borrelen is, zal de Stad nog meer bruisen tegen 2020. Ook de fusie met Nevele zal Deinze een boost geven als “stad”.

Wim (Infinimo):  Deinze was een voorstad van de grote Stad Gent.  Vandaag is Stad Deinze in volle groei. Groei in al zijn facetten. De groei wegens de fusie van Deinze en Nevele, maar ook de groei op gebied van sportinfrastructuur met de bouw van het nieuwe voetbalstadium, groei in cultuur met de bouw van het nieuwe Leietheater, groei in aantal inwoners, groei in aantal handelaars, enz…

De sloopwerken voor het woonproject zijn gestart. Jullie kantoor staat in voor de verkoop. Waarom hebben jullie ervoor gekozen, om jullie schouders te zetten onder dit ambitieus project?

Eline (Excellent): Project “HanGare” is een pilootproject voor Deinze, een binnenstedelijke ontwikkeling waarbij groen werd verweven in een stadskern  wat meteen de sleutel naar de toekomst is voor een stad in ontwikkeling.

Daarnaast is de creatie van diverse woonentiteiten in perfecte symbiose met mekaar een echt aantrekkingspunt voor alle groepen van de bevolking. Jong, oud, gezin, alleenstaand, het project heeft ruimte en mogelijkheden, wat zal resulteren in een gezonde mix van verschillende generaties.

Het project is extra speciaal voor mij omdat ik ben opgegroeid in de Achiel van Eechautestraat. Ik heb daar mijn jeugd doorgebracht, dus ik voel me dan ook heel nauw betrokken met de site.

Wim (Infinimo):  Een aantal jaar geleden was ik aanwezig op een avondvoorstelling van Fexpro. Er was een panel samengesteld van jonge en minder jonge vastgoedpromotoren die hun visie over het verleden en de toekomst met elkaar deelden. The clash of the titans! In dit panel was dhr. Lode Waes, bestuurder bij CAAAP, aanwezig. Zijn visie rond stadskernvernieuwing met respect voor de bestaande omgeving en behoud van bestaande historisch belangrijke invloeden sprak me onmiddellijk aan. Toen ik vernam dat CAAAP, het toenmalige Vanhaerents Development, de vernieuwing aan het station in Deinze voor haar rekening nam, heb ik niet getwijfeld om hier deel van uit te maken. 

Waarom dit project anders is tegen over de traditionele nieuwbouwontwikkeling?

Eline (Excellent): Het “vernieuwende” aan dit project is dat het niet het “zoveelste” appartementsgebouw betreft. Aangezien het project bestaat uit 51 diverse woonentiteiten, verspreid over 7 deelgebouwen, krijgen we hier voor elk wat wils.

Wim (Infinimo):  Dit gaat niet zomaar over het bouwen van een zoveelste flatgebouw met twee slaapkamer appartementen, een berging en een parkeerplaats. Dit gaat over een goede mix van modern-nieuw met het respect voor wat bestaat, het samenbrengen van de bewoners van Deinze, een aangename mengeling van leeftijden in verschillende type woningen met een groen karakter in het centrum van onze stad. De visie van CAAAP, vooruitstrevend met aandacht voor mens en omgeving, wijkt af van de klassieke ontwikkelaars.

​ Een leuk wist-je-dat-je van de Stad? (kan iets historisch zijn, een bekende Deinzenaar, een leuk restaurant, … )

Eline (Excellent):  Bekende Deinzenaars: Atleet Thomas Van der Plaetsen en actrice Hilde De Baerdemaeker  Weet-je-dat: Deinze op 3 jaar tijd 2 keer winnaar is geworden als Fietsgemeente/Stad binnen de categorie 20.000 tot 50.000 inwoners (in 2015 en in 2018).

Wim (Infinimo) Er is zoveel te ontdekken en te beleven. Waar ik zelf enorm veel energie uit haal, is de gedrevenheid van een aantal zelfstandige handelaars in Deinze. Ik ontmoet heel wat zelfstandige ondernemers en de passie waarmee zij naast de dagdagelijkse leiding over hun bedrijf, gepassioneerd in en voor onze stad activiteiten organiseren inspireert me elke dag. En als ik dan toch een plekje moet uitkiezen tussen al dat goeds en moois, dan ontdek je onze winter- en zomerparel, Vosselare Put. Fijn om uitgebreid te aperitieven in de zomer of een duik te wagen tussen de ijsberen in de winter.

Alvast bedankt voor het interview. En heel veel succes met het project HanGare!

Wens je meer info omtrent het project of wens je onze makelaars persoonlijk te ontmoeten? Maak een afspraak via hangare.be.  Eline of Wim nemen snel met je contact op. 

Gerelateerd project

 
Zoek op trefwoord

...of bekijk het overzicht van al onze projecten