hier komen promoties & acties

INTERIEUR 2020

CAAAP is partner van de Biennale Interieur. Deze Kortrijkse interieurbeurs scheert zowel nationaal als internationaal hoge toppen.

Het concept is uniek en diepgeworteld in het idee om design en cultuur ook aan het grote publiek te tonen. Sinds 2012 treedt de beurs ook buiten de beurswanden en wordt Kortrijk om de twee jaar dé culturele hoogmis van hedendaags interieur en design. 

Uniek partnership

Het unieke partnership is gegroeid vanuit de overtuiging dat zowel CAAAP met hun projecten als de Biennale Interieur met zijn designbeurs een meerwaarde willen realiseren voor mens en omgeving door plaatsen te creëren met een verhaal. 

De filosofie, visie en het DNA van beide bedrijven hebben raakvlakken op verschillende niveaus. 

Meer over het partnershipMeer over het partnership

Niet alles bij de Biennale vindt plaats binnen de beurswanden van Kortrijk Xpo. Sinds 2012 worden allerhande nevenactiviteiten georganiseerd waaronder debatten, lezingen, de Interieur Awards en verkiezing van de Designer of the Year.

De "Spaces" award

Als partner zullen wij in aanloop naar de Biennale 2020 ook diverse interieurgerelateerde events organiseren. Als kers op de taart wordt tijdens de beurs een SPACES-award uitgereikt. 

Samen met de Biennale INTERIEUR gaan we op zoek naar een designer die net als ons de almaar schaarser wordende openbare ruimte respecteert en efficiënt wil benutten. Een designer die met minder ruimte en minder objecten plaats creëert voor belangrijkere dingen in het leven.

Schrijf je in! Schrijf je in!
 
Zoek op trefwoord

...of bekijk het overzicht van al onze projecten