hier komen promoties & acties

Partnership INTERIEUR 2020

CAAAP gaat in zee met de Biennale Interieur. Deze Kortrijkse interieurbeurs scheert zowel nationaal als internationaal hoge toppen.

Het concept is uniek en diepgeworteld in het idee om design en cultuur ook aan het grote publiek te tonen. Sinds 2012 treedt de beurs ook buiten de beurswanden en wordt Kortrijk om de twee jaar dé culturele hoogmis van hedendaags interieur en design. 

Uniek partnership

Het unieke partnership is gegroeid vanuit de overtuiging dat zowel CAAAP met hun projecten als de Biennale Interieur met zijn designbeurs een meerwaarde willen realiseren voor mens en omgeving door plaatsen te creëren met een verhaal. De filosofie, visie en het DNA van beide bedrijven hebben raakvlakken op verschillende niveaus. 

Architectuur

De Biennale heeft sinds het prille begin in 1968 altijd een duidelijke connectie gemaakt met architectuur. Elke editie wordt gecureerd door een gerenommeerd architect of designer uit binnen-of buitenland.

Architectuur is ook één van de drie pijlers waarrond het DNA van CAAAP is opgebouwd. We werken een plan uit om gebouwen te creëren die niet alleen perfect in de omgeving passen, maar ze ook versterken. We zorgen voor vernieuwing en doen nieuwe buurten bloeien. Geen enkel project is hetzelfde. Elk project heeft zijn eigenheid en ziel. 

Elke editie wordt gecureerd door een gerenommeerd architect of designer uit binnen-of buitenland.

Ambitie

De Biennale Interieur wil een creatief forum zijn voor merken en producten. De ambitie om design en cultuur toegankelijk te maken voor het grote publiek is onlosmakelijk verbonden met het DNA van de organisatie. Ze kiezen voor een toekomstgerichte en innovatieve aanpak en denken out of the box zonder in te boeten aan kwaliteit.

Ook CAAAP draagt toewijding en ambitie hoog in het vaandel. Met onze creativiteit willen we meewerken aan de steden van de toekomst. Elk project is een zoektocht naar de perfecte interactie tussen de nieuwe gebouwen, de mensen en de omgeving. Om die interactie te kunnen realiseren is er durf en inventiviteit nodig. Wij dagen onszelf dan ook voortdurend uit om beter te doen. Om met een open blik naar de omgeving te kijken en die creatief in te vullen. 

Met onze creativiteit willen we meewerken aan de steden van de toekomst.

A-team

Mensen zijn het middelpunt in alles wat we doen bij CAAAP. Ons toegewijde team is direct aanspreekbaar voor alle stakeholders. We zijn klantgericht en flexibel: we ontwikkelen projecten voor en door mensen.

Een opvallend raakvlak met de organisatie van Interieur die ook met een toegewijd team elke twee jaar een uniek concept op poten zet. Altijd anders, maar altijd kwalitatief en vernieuwend. De exposanten, bezoekers en stakeholders zijn de belangrijkste bouwstenen om dit telkens weer succesvol te maken.

De "Places" award

Niet alles bij de Biennale vindt plaats binnen de beurswanden van Kortrijk Xpo. Sinds 2012 worden allerhande nevenactiviteiten georganiseerd waaronder debatten, lezingen, de Interieur Awards en verkiezing van de Designer of the Year.

Als partner zullen wij in in aanloop naar de Biennale 2020 ook diverse interieurgelateerde events organiseren. Als kers op de taart wordt tijdens de beurs een PLACES-award uitgereikt. Samen met de Biennale INTERIEUR gaan we op zoek naar een designer die net als ons de almaar schaarser wordende openbare ruimte respecteert en efficiënt wil benutten. 

De procedure

Creëer hét woonconcept van de toekomst. Een ruimte van 35 m² die bezoekers en exposanten tijdens de Biennale INTERIEUR 2020 zal verrassen en betoveren. Wat heb je in gedachten? Wat betekent het? Welke zaken in het huis worden belangrijker dan andere? 

Verras ons ten slotte met een catchy naam voor je concept. De jury zoekt een concept dat harmonie creëert tussen emotie, hedendaagse uitdagingen en esthetiek zonder de praktische kant te vergeten. Het winnende concept wordt ontwikkeld en voorgesteld door CAAAP op de Biennale INTERIEUR 2020. 

Meer info volgt!

 
Zoek op trefwoord

...of bekijk het overzicht van al onze projecten