hier komen promoties & acties 

Partnership INTERIEUR 2020 - 2021

Het unieke partnership is gegroeid vanuit de overtuiging dat zowel CAAAP met hun projecten als de Biennale Interieur met zijn designbeurs een meerwaarde willen realiseren voor mens en omgeving door plaatsen te creëren met een verhaal. De filosofie, visie en het DNA van beide bedrijven hebben raakvlakken op verschillende niveaus.

Architectuur

De Biennale heeft sinds het prille begin in 1968 altijd een duidelijke connectie gemaakt met architectuur. Elke editie wordt gecureerd door een gerenommeerd architect of designer uit binnen-of buitenland.

Architectuur is ook één van de drie pijlers waarrond het DNA van CAAAP is opgebouwd. We werken een plan uit om gebouwen te creëren die niet alleen perfect in de omgeving passen, maar ze ook versterken. We zorgen voor vernieuwing en doen nieuwe buurten bloeien. Geen enkel project is hetzelfde. Elk project heeft zijn eigenheid en ziel. 

Elke editie wordt gecureerd door een gerenommeerd architect of designer uit binnen-of buitenland.

Ambitie

De Biennale Interieur wil een creatief forum zijn voor merken en producten. De ambitie om design en cultuur toegankelijk te maken voor het grote publiek is onlosmakelijk verbonden met het DNA van de organisatie. Ze kiezen voor een toekomstgerichte en innovatieve aanpak en denken out of the box zonder in te boeten aan kwaliteit.

Ook CAAAP draagt toewijding en ambitie hoog in het vaandel. Met onze creativiteit willen we meewerken aan de steden van de toekomst. Elk project is een zoektocht naar de perfecte interactie tussen de nieuwe gebouwen, de mensen en de omgeving. Om die interactie te kunnen realiseren is er durf en inventiviteit nodig. Wij dagen onszelf dan ook voortdurend uit om beter te doen. Om met een open blik naar de omgeving te kijken en die creatief in te vullen. 

Met onze creativiteit willen we meewerken aan de steden van de toekomst.

A-team

Mensen zijn het middelpunt in alles wat we doen bij CAAAP. Ons toegewijde team is direct aanspreekbaar voor alle stakeholders. We zijn klantgericht en flexibel: we ontwikkelen projecten voor en door mensen.

Een opvallend raakvlak met de organisatie van Interieur die ook met een toegewijd team elke twee jaar een uniek concept op poten zet. Altijd anders, maar altijd kwalitatief en vernieuwend. De exposanten, bezoekers en stakeholders zijn de belangrijkste bouwstenen om dit telkens weer succesvol te maken.