hier komen promoties & acties 

Places Award

Samen met de Biennale INTERIEUR gaan we op zoek naar een designer die met minder ruimte en minder objecten plaats creëert voor belangrijkere dingen in het leven.

Interieur Logo Award

Procedure

Creëer hét woonconcept van de toekomst. Een ruimte van 35 m² die bezoekers en exposanten tijdens de Biennale INTERIEUR 2020 zal verrassen en betoveren. Een concept dat een volledig nieuw toekomstbeeld creëert. 

Ontwikkel een sterk thema en een sterke visie voor de ruimte die je in gedachten hebt. 

  • Wat betekent kleiner wonen voor je? 
  • Hoe zullen we leven in de toekomst? 
  • Welke zaken in het huis worden belangrijker dan andere? 
  • Wie zijn de toekomstige bewoners van dit huis? 

De jury zoekt een concept dat harmonie creëert tussen emotie, hedendaagse uitdagingen en esthetiek zonder de praktische kant te uit het oog te verliezen.

Verras ons ten slotte met een catchy naam voor je concept. De jury zoekt een concept dat harmonie creëert tussen emotie, hedendaagse uitdagingen en esthetiek zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Ook kwalitatieve architectuur, één van de bouwstenen van ons DNA, is van primordiaal belang en iets wat we weerspiegeld willen zien in het ontwerp. Het winnende concept wordt ontwikkeld en voorgesteld door CAAAP op de Biennale INTERIEUR 2021. 

Vanaf nu kan je je registreren voor deze wedstrijd! Alle praktische informatie over je deelname, het verloop van de wedstrijd en deadlines vind je hier op de website van Interieur. 

Aan alle deelnemers: Veel succes! We kijken ernaar uit om jullie ontwerpen te ontvangen.