Wonen binnen de groene stadsvesten

Handbogenhof

Lier

Laatste appartement te koop

De charmante Pallieterstad krijgt er met Handbogenhof een mooie plek bij om te wonen. Met de verhuis van woonzorgcentrum Paradijs en de sloop van de gebouwen, ontstond een bijzondere opportuniteit om deze site te herontwikkelen.

Bezoek de websiteBezoek de website

  • in het centrum van Lier
  • autoluwe omgeving

  • groene binnentuin
  • drempelloze terassen
Handbogenhof Zimmerplein Caaap

In het centrum van Lier

Handbogenhof ligt binnen de groene vesten van Lier. Een mooie locatie op wandelafstand van de Grote Markt en het Zimmerplein.

Het project verbindt de historische structuren van de oude wallen, Kapucijnenvest, en de vesten langs de gerestaureerde Godshuizen met moderne architectuur.

Groene binnentuin

In het nieuwe ontwerp staat de groene binnentuin centraal. Daarrond ligt een dienstencentrum, 35 sociale appartementen voor ouderen, buurtondersteunende functies en een 90-tal private appartementen.

Het ontwerp van het autoluwe binnenplein is geïnspireerd op de vele pittoreske hoekjes en pleintjes in Lier.

Er loopt een wandelas doorheen met een mooi uitzicht op de spits van de Sint-Gummaruskerk. In de ondergrondse parking is er plaats voor zo'n 100 wagens.

Handbogenhof is een aangename woonomgeving voor zowel jonge gezinnen als ouderen. In het ontwerp werd bijzonder rekening gehouden met het leefcomfort van die mensen. Zo hebben alle appartementen bijvoorbeeld een drempelloos terras.

Handbogenhof Lier Centrum Caaap

Ligging

Handbogenhof ligt op de terreinen van het voormalige rust- en verzorgingstehuis ’t Paradijs, aan de Kanunnik Davidlaan in Lier.

Bespaar tijdelijk 15% btw

Wist je dat je bij je aankoop van een appartement op Handbogenhof kan genieten van een tijdelijke korting van 15% op de btw? Ontdek via deze link of je hiervoor in aanmerking komt.

Handbogenhof Lier
  • Geïnteresseerd? Geef je gegevens door en we houden je op de hoogte.
Wil je nog meer weten over dit project?

Bezoek de websiteBezoek de website

Contactgegevens