Wonen in de grootste bloemenweide in hartje Zwevegem

Leanderhof

Zwevegem

We transformeren de voormalige Bekaertsite in het centrum van Zwevegem tot een nieuwe buurt om te wonen, te werken en te winkelen.

Bezoek leanderhof.beBezoek leanderhof.be

Wonen tussen parken en pleinen

Een karaktervolle wijk met eindeloos zicht op groen en natuur. Leanderhof is een plek waar je gezellig geniet op een terrasje of wandelt langs de winkels, terwijl de kinderen ravotten in het groen. Met vooruitstrevende architectuur die perfect in de groene omgeving past, maken we van deze buurt een plek waar het zalig wonen is.

Verkeersluw

Auto's zijn enkel toegelaten via een centrale weg die alle woonzones handig met elkaar verbindt. Parkeren is geen probleem dankzij de ondergrondse en bovengrondse parkeerplaatsen. Het mooie Guldensporenfietspad loopt recht door Leanderhof. Zo ben je meteen vertrokken voor een fietstocht door Zwevegem: de meest bosrijke gemeente van Zuid-West-Vlaanderen.

SmartOne

Leanderhof is het allereerste project waar we ons SmartOne concept toepassen. Een SmartOne appartement is compact en betaalbaar, zonder aan wooncomfort te moeten inboeten. Als vooruitstrevende projectontwikkelaar beseffen we dat open ruimte steeds schaarser wordt, en daar willen wij slim mee omgaan. Met SmartOne geven we mee vorm aan de woning van de toekomst.

FASE 2

Bouwfase 1, die zich vooral situeert rond het middenplein, is voltooid. De eerste bewoners genieten alvast van hun nieuwe thuis. Binnenkort komen er twee nieuwe gebouwen die zullen omgeven worden door een bloemenweide van 2 hectare. Hier kan je aangenaam wonen, genieten van de natuur of ravotten met de (klein)kinderen. 

Leanderhof Caaap Smart One S

Deze fase biedt creatieve betaalbare appartementen op maat van starters, singles, jonge gezinnen en investeerders. Meer interesse in een luxe parkappartement met prachtige vergezichten? Dat kan eveneens op Leanderhof. Ga naar de website voor meer info over deze nieuwe fase.

LEANDERHOF.BELEANDERHOF.BE

Bespaar tijdelijk 15% btw

Wist je dat je bij je aankoop van een appartement op Leanderhof kan genieten van een tijdelijke korting van 15% op de btw? Ontdek via deze link of je hiervoor in aanmerking komt. 

Wil je nog meer weten over dit project?

Contactgegevens