Investeer in de toekomst

ANNA 1800x1000
Kaai Studios 1800x1000
HOOST 1800x100

Places to be

CAAAP creëert buurten die inspireren, verbinden en zuurstof geven. Waar de toekomst al vandaag is. Waar wonen doet leven. CAAAP projecten vallen op, trekken aan en verbinden. Goed voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Dat is vastgoed dat rendeert.

We geven buurten een nieuwe impuls met een doordachte omgevingsaanleg. We creëren plekken waar mensen graag komen.

Frederic Vandeputte, Development Directeur

Comfortabel, ecologisch en compact

Slimme en compacte units

Knappe ontwerpen die esthetiek en functionaliteit moeiteloos met elkaar combineren. Elke hoek telt, elke meter verbindt.

De duurzaamste technieken

We gaan voor vooruitstrevende ecologische technieken die de energienormen vaak overtreffen. Goed voor tientallen jaren de voordeligste energierendementen.


Elk project is anders. Ligging, licht, bodem, natuur en architectuur bepalen de mix van technieken. We passen voor standaardoplossingen. We tekenen voor de toekomst.

Karel Baert, Projectmanager Technieken


Architectuur die spreekt

Een site die de authenticiteit van het verleden bewaart. Die opvallend uniek is waar het kan en esthetisch één is met de omgeving waar het moet. Elk CAAAP-project geeft buurten een nieuwe glans.

CAAAP Select: 1-2-3 verhuurklaar

Architectuur die spreekt

Een site die de authenticiteit van het verleden bewaart. Die opvallend uniek is waar het kan en esthetisch één is met de omgeving waar het moet. Elk CAAAP-project geeft buurten een nieuwe glans.

Welkom in de CAAAP Select Conceptstore

Materialen kiezen, kleuren en stijl bepalen. In onze conceptstore krijgt jouw stijl vorm. We kloppen af op een totaalpakket. In concept, materiaalkeuzes en budget. Met aan het einde van de rit: no surprises.

Kom voelen, ervaren en beslissen

We nemen je mee doorheen alle afwerkingskeuzes en loodsen je door merken, stijlen en sferen. Van keuken tot badkamer. Van gordijnen tot deuren. Van bestek tot beddengoed. Alles om jouw pand perfect verhuurklaar op te leveren zodat het meteen kan renderen.

In de CAAAP Select Conceptstore wandel je door onze showroom, ervaar je de materialen en proef je de sfeer.

Marjan Tack, Hoofd Interieurcoördinatie