CAAAP gaat een mooi jaar tegemoet

Geschreven op 21 januari 2019

2018 bracht ons veel. Vandaag staan we opnieuw vol goesting & toewijding klaar om buurten te laten bloeien. Onze Dedicated Developers zijn klaar voor 2019!

Caaaplove

2018....

….het jaar waarin we voorgoed afscheid namen van Vanhaerents Development en met veel respect voor het verleden CAAAP welkom heetten; de sterke visie werd bewaakt, de vier hoekstenen maakten plaats voor de triple A’s.

…met het sterke A-Team slaagden we erin om in 2018 een groot aantal triple A places te verwerven. In Kortrijk, Brugge, Knokke-Heist en Antwerpen wacht men vol ongeduld en ambitie op de intrede van de CAAAP aanpak en architectuur.

….we lanceerden onze projecten in Deinze en Merelbeke, meteen de eerste CAAAP proof projecten.

2019....

….met focus op de verdere expansie van CAAAP. We werken aan de interne organisatie en geven ons A team alle groeikansen, zodat ze samen met CAAAP kunnen werken aan de toekomst.


….met uitdagingen op vlak van digitalisering. We zetten in 2018 reeds de eerste stappen om onze klant d.m.v. digitale toepassingen (de woonconfigurator – SmartOne) nog meer comfort te geven, maar het proeft naar meer. De klant verdient onze focus.

…we gaan nog een stap verder. Samen met de Artes Group werken we elke dag aan het verhogen van de kwaliteit in onze projecten.


Houd alvast onze website regelmatig in de gaten en volg ons via facebook of linkedin. CAAAP gaat een mooi jaar tegemoet. 


We hebben er alvast heel veel goesting in!
 
Stefanie Vanden Broucke
Algemeen directeur