Creators of triple—A places

CAAAP staat voor creators of triple—A places. De drie A’s definiëren onze projecten, maar ze zeggen even goed waar we als projectontwikkelaar voor staan: Ambitie, Architectuur en A-Team.

Ambitie


Inventief en toekomstgericht

We zijn toegewijd en ambitieus. Met onze creativiteit willen we meewerken aan de stad van de toekomst. Voor ons is dat veel meer dan duurzaam en energiezuinig bouwen. Elk project is een zoektocht naar de perfecte interactie tussen de nieuwe gebouwen, de mensen en de omgeving. Om die interactie te kunnen realiseren is er durf en inventiviteit nodig. Wij dagen onszelf dan ook voortdurend uit om beter te doen. Om met een open blik naar de omgeving te kijken en die creatief in te vullen. Met onze verfrissende ontwerpen doen we buurten bloeien.

Architectuur

Vooruitstrevend met aandacht voor de omgeving

Ons gedreven team werkt graag aan een project met stedenbouwkundigen en toparchitecten uit binnen- en buitenland. Samen met hen kijken we verder dan architectuur alleen. 

We werken een masterplan uit om gebouwen te creëren die niet alleen perfect in de omgeving passen, maar ze ook versterken. In dat plan gaan vooruitstrevende architectuur en aandacht voor de publieke ruimte hand in hand. We zijn gepassioneerd door restauratie- en renovatieprojecten die een nieuwe identiteit geven aan de hele buurt.

Toegewijd en deskundig

Mensen zijn het middelpunt in alles wat we doen. Ons toegewijde team is direct aanspreekbaar voor alle stakeholders. We zijn klantgericht en flexibel: we ontwikkelen projecten voor mensen. Als Dedicated Developers slaan we de handen in elkaar met de Constructive People van Artes en staan daardoor extra sterk als bouwteam: van ontwikkeling over bouw tot oplevering en verkoop.