Het klantentraject bij CAAAP

Bij CAAAP nemen we je vanaf het moment dat je beslist om een appartement of woning bij ons aan te kopen, onder onze vleugels. We begeleiden je gedurende het hele traject, zodat alles soepel en vlot verloopt.

Welkom bij CAAAP - waar jouw vastgoeddromen werkelijkheid worden.

Bij CAAAP begrijpen we dat vastgoed kopen een belangrijke beslissing is. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of een investering, het is een stap waar je goed over nadenkt. Daarom nemen we bij CAAAP al je zorgen weg, vanaf het eerste contact.

Caaap C more concept store
CMORE Toonzaal tegels

Wanneer je ervoor kiest om met ons in zee te gaan, heb je meteen een ervaren gids aan je zijde. We selecteren zorgvuldig onze locaties en zorgen ervoor dat elk project niet alleen financieel, maar ook sociaal-maatschappelijk meerwaarde biedt, of het nu gaat om eigen bewoning of een investering. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en het waardebehoud van je vastgoed.

Zodra je de compromis tekent, begint het avontuur echt. We begeleiden je naar de notaris voor de officiële akte. Daarna verwelkomen we je als klant en nodigen we je uit om onze belevingsruimte, C/more, te ontdekken.

Bij CAAAP geloven we in transparantie, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. We staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van je vastgoedreis, zodat jij met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

In C/More wandel je door onze showroom, ervaar je de materialen en proef je de sfeer.” Marjan Tack, Hoofd Interieurcoördinatie

Marjan
CMORE Toonzaal stalen 2

Het Select en Select+ traject

Het grote voordeel van dit traject is dat we een groot deel van het voorbereidingswerk voor jou doen zodat je kostbare tijd wint. Zo moet je maar één toonzaal te bezoeken, onze C/more. Daar kan je al jouw keuzes maken op één plek onder de deskundige begeleiding van onze interieurcoördinatoren.

Select

 • een doordacht vast technisch keukenplan
 • kleine wijzigingen mogelijk op het gebied van technische aspecten
 • keuze afwerkingsmaterialen (keuken, sanitair, verwarming, vloeren)
 • upgrades mogelijk

Select+

 • meer maatwerk en flexibiliteit
 • mogelijkheid om niet–dragende muren en deuren te verplaatsen
 • vereist een extra bezoek aan C/more
 • de vrijheid om op maat gemaakte keuken te laten ontwerpen bij externe keukentoonzaal
Normaalschool 02

Het Custom traject

Bij bepaalde projecten is het ook mogelijk om voor Custom te kiezen. Dit loopt gelijk met Select+, maar je gaat verschillende toonzalen bezoeken en daar jouw keuzes maken :

Meer info over CustomMeer info over Custom

Custom

 • mogelijkheid om niet-dragende muren en deuren wijzigen
 • een keukenplan op maat
 • je gaat verschillende toonzalen gaat bezoeken en daar jouw keuzes maken
 • extra flexibiliteit in de keuzes van de materialen
 • bijgestaan door onze ervaren interieurcoördinatoren.

C/MORE, welkom, sit down & relax

Zodra de aankoop officieel is verwelkomen we jou graag in C/MORE, onze unieke belevingsruimte. Onze interieurcoördinatoren hebben met zorg een selectie van hoogwaardige opties samengesteld, die perfect passen bij het project. Alles wordt gepresenteerd in een realistische setting, zodat jij een helder beeld krijgt van hoe jouw toekomstige appartement of woning eruit zal zien.

Bovendien wordt de ontvangst in C/more tot in de puntjes verzorgd, met een flinke dosis feel-good erbovenop. We willen dat jouw bezoek aan onze belevingsruimte niet alleen informatief is, maar ook een fijne ervaring waar je met een goed gevoel op terugkijkt. Bij CAAAP staat jouw comfort en tevredenheid voorop, en we kijken ernaar uit om samen met jou je droomhuis te realiseren.

Bij CAAAP geloven we in transparantie, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. We staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van je vastgoedreis, zodat jij met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

CAAAP Woonconfigurator

Met behulp van onze geavanceerde CAAAP woonconfigurator worden alle wijzigingen direct verwerkt in het BIM-model. Deze krachtige software zorgt ervoor dat elke aanpassing direct zichtbaar is in indrukwekkende 3D-beelden. En met een VR-bril op, kun je zelfs alvast een virtuele wandeling maken door jouw toekomstige interieur. Zo krijg je een uiterst realistisch beeld van de keuzes die je hebt gemaakt.

Bovendien berekent het programma automatisch de wijzigingen op offerteniveau, waardoor je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Bij CAAAP streven we naar transparantie en duidelijkheid, zodat jij met een gerust hart jouw droomappartement kunt realiseren.

Stap binnen in de wereld van onze woonconfigurator en zie jouw droominterieur tot leven komen!
Alkoven Cmore

De CAAAP Mooodsbox

Bij je bezoek aan C/more ontvang je onze exclusieve Mooodsbox, een handige opbergdoos waarin je gekozen staaltjes perfect passen. Zo kan je aan het einde van je bezoek jouw persoonlijk tactiele moodboard mee naar huis nemen, compleet met correcte offertes, 3D-beelden en uitvoeringsplannen.

En alsof dat nog niet genoeg is, gaat niemand bij ons met lege handen naar huis. We verwennen al onze klanten met een leuke goodiebag vol verrassingen, omdat wij geloven dat jouw ervaring bij CAAAP meer is dan alleen maar keuzes maken - het is een beleving, een CAAAP-moood die je wilt koesteren.

Onze partners

We werken samen met betrouwbare partners voor de inrichting van je toekomstige thuis. Hieronder een overzicht.
Logos producenten