2020 is going to be amaaazing

Geschreven op 20 december 2019

In 2019 hebben we hard ingezet op de perfecte interactie tussen nieuwe projecten, ons A-team en de verdere ontwikkeling van CAAAP. We vierden onze 1e verjaardag, verwelkomden nieuwe dedicated developers en plantten enkele CAAAP-zaadjes waaruit mooie architecturale pareltjes bloeien.

2020

Onze ambities voor 2020

CAAAP en de Biennale Interieur

Een mooi verhaal dat begon in oktober 2019 en met veel goesting verder wordt uitgewerkt in 2020. Dit unieke partnership is gegroeid vanuit de overtuiging dat zowel CAAAP met haar projecten en de Biennale Interieur met zijn designbeurs een meerwaarde willen realiseren voor mens en omgeving door plaatsen te creëren met een verhaal.

CAAAP heeft ook serieuze ambities op sportief vlak!

Voor het tweede jaar op rij is CAAAP hoofdsponsor van de Kortrijkse triatlon. Zet alvast zondag 14 juni in je agenda en kom supporteren voor onze Dedicated Developers!

Onze projecten

CAAAP doet buurten bloeien. In 2020 zullen we nieuwe projecten lanceren, starten met bouwen & verwelkomen we nieuwe bewoners. Kijk even mee naar wat 2020 ons allemaal zal brengen... 

Abdijbeke 300X300

Abdijbeke

Abdijbeke is een woonproject met 38 ruime en lichtrijke appartementen op een boogscheut van de Brugse binnenstad. De lancering staat gepland voor het voorjaar van 2020.


Hoost 300X300

Hoost

De nu al iconische, kleurrijke toren wordt een nieuwe aantrekkingspool in Knokke-Heist. De verkoop start in de loop van 2020. Meer op hoostknokkeheist.be

Normaalschool 300X300

Normaalschool

De historische site van de Normaalschool in hartje Lier wordt herontwikkeld. De lancering van de eerste fase is voorzien in de loop van 2020.

NOA'H

Het kleinschalige project met 23 ruime appartementen in Halle werd begin oktober succesvol gelanceerd. Start der werken staat in 2020 gepland. Meer op noa-h.be

Noah 300X300

Leanderhof

De bouwwerken van fase 2 starten in april 2020. De Trialde en de Glacerie, worden gebouwd in een bloemrijk park en brengen nog meer leven op deze nieuwe woonplek in Zwevegem.

Leanderhof 300X300
De Nieuwe Dokken Faar

De Nieuwe Dokken

De eerste bewoners van De Nieuwe Dokken in Gent worden begin 2020 verwelkomd in hun nieuwe thuis. De Faar en het prachtige Dek worden momenteel afgewerkt. 

Brouwerij 300X300

De Brouwerij

De bouwwerken van de karaktervolle Brouwerijsite in Kortemark lopen ten einde. De Brouwsaele en Mouttoren ontvangen vanaf februari hun eerste bewoners. 

Ook dat nog

Op Wisselkouterin Merelbeke rijzen de urban villa’s uit de grond. Binnenkort starten we met de afwerking van het modelappartement. De officiële opening van dit appartement staat gepland zomer 2020.

Na het succesvolle Groen Kwartier, zetten we in 2020 opnieuw voet aan wal in Antwerpen. Benieuwd? Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor alle nieuwtjes!

2020 is going to be amaaazing.
We wensen jou en je familie fijne feestdagen en een goede start in het nieuwe jaar!