Beleef een exotische “staycation” met enkele handige interieurtips

Geschreven op 1 april 2020

Onze paasvakantie zullen we in eigen land doorbrengen. De interieurcoördinatoren van CAAAP hebben de koppen bij elkaar gestoken en nagedacht over hoe deze “staycation” zo aangenaam en “exotisch” mogelijk te maken. We nemen je mee op reis… in je eigen huis.

Staycation Hoofdbeeld

Reisbestemming 1: Ibiza

Op Ibiza schijnt de zon en floreert een prachtige natuur. Wit loungemeubilair in combinatie met hout zijn daarom de ultieme basis. Kleed dit meubilair rijkelijk aan met kussen in riet en linnen en je terras wordt helemaal Ibiza-proof! Voorzie nog enkele witte terracotta vazen op de grond en de tafel en leg een tapijt in riet om het plaatje compleet te maken. Wat loungemuziek op de achtergrond, zonnebril open genieten maar! 

Welcome in jouw Ibiza, welcome home. 

Marrakech is een stad van contrasten.

Reisbestemming 2: Marrakech

Mis je de komende vakantie je favoriete riad of jardin in Marrakech? Breng deze kleurige Marokkaanse stad dan tot bij je thuis.

Marrakech is een stad van contrasten. Aardse ingetogen tinten worden afgewisseld met felle kleuren. Muren in tadelakt en kleurrijke tegeltjes zorgen voor koelte, houten meubeltjes met rieten zittingen geven warme gezelligheid. Kleurrijke kussens in alle mogelijke maten en kleuren en Berberse mandjes maken de sfeer compleet. Haal deze items in huis en droom van duizend en een nachten gewoon bij je thuis, binnen of buiten.  

Ben je niet zo’n zonneklopper en verkies je eerder de koele briesjes van het hoge noorden?

Reisbestemming 3: Reykjavik

Ben je niet zo’n zonneklopper en verkies je eerder de koele briesjes van het hoge noorden? Kies dan voor houten tuinmeubilair met rieten manden als bloempotten en praktische items die er ook nog esthetisch mooi uitzien zoals een ijzeren gieter en een houten ladder. Een schapenvachtje werkt verkoelend in de zomer en oogt prachtig op je Adirondack-stoelen.