Belgische designverlichting van Modular in woonproject Wisselkouter

Geschreven op 26 augustus 2021

Project Wisselkouter ademt klasse en luxe. De high-end afwerking van de ruime penthouses en appartementen zijn dus een perfecte match met de designverlichtingsarmaturen van Modular. Voor de inrichting van het modelappartement paste het aangeleverde lichtplan naadloos bij het moodboard dat het interieurteam voor ogen had.

Wisselkouter Header

De kunst van verlichting

Het is de kunst om architecturale verlichting te kiezen die het karakter van een ruimte aanvult en benadrukt, en die de speciale sfeer oproept die je wil creëren. Een goed lichtontwerp verheft het concept van de interieurarchitect en maakt de ruimte compleet. 

Een goed lichtontwerp verheft het concept van de interieurarchitect

Puur en tijdloos

Doorheen het hele appartement werden pure, tijdloze materialen gebruikt. Hier past de tijdloze, bolvormige accentverlichting Marbul perfect in het plaatje. De geometrische vorm van dit armatuur past in elk interieur en creëert een minimalistische elegantie die in het modelappartement volledig tot zijn recht komt.

Voor eenvoudige schoonheid met een onverwachte toets en een intiemer, cosy gevoel koos het interieurteam van Wisselkouter voor speelse Marbul pendelverlichting boven het keukeneiland. 

Marbul 5
Marbul 6
Eén geheel dat voor rust en eenheid zorgt

Prachtig in al zijn eenvoud

De randloze Thimble inbouwspots zorgen voor een strakker geheel in de verlaagde plafonds. In de leefruimte werd voor Pista spots op trackverlichting gekozen om zo met slechts één lichtpunt verschillende spots te combineren en zo ‘te spelen’ met het licht. 

Alle Modular armaturen die gebruikt werden bij de inrichting van dit appartement hebben een strak, eenvoudige en sobere look. De extra touch vind je in de gouden afwerking die terug komt in alle verlichting doorheen het appartement. Dit gouden accent uit de armaturen komt ook terug in het maatwerk in de slaapkamers en de inkomhal.

Zowel in de meubels, het maatwerk, de badkamer alsook de armaturen vind je zwarte, witte, gouden en houten accenten terug. Door diezelfde trends overal voort te zetten, creëer je één geheel dat voor rust en eenheid zorgt. 

Modular 1
Modular 2
Modular 3
Modular 4