CAAAP groeit en verwelkomt nieuwe collega’s!

Geschreven op 26 juni 2019

CAAAP groeit! De laatste drie maanden verwelkomden we Aurélie, Gianni en Amber. Elk in hun eigen afdeling en met hun eigen achtergrond en specialiteit. We stelden hen alle drie enkele persoonlijke én CAAAP-gerelateerde vragen. Hieronder vind je hun antwoorden!

3 Nieuwkomers Caaap

Ontmoet:

 • Aurélie - Assistentie interieurcoördinatie
 • Gianni – BIM-modelleur 
 • Amber – Communication officer

Kan je jezelf kort introduceren? Wie ben je, van waar kom je en hoe ben je bij CAAAP terecht gekomen?

 • Aurélie:

"Ik ben 25 jaar en woon in Gent. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging bij een interessant bedrijf dat mij gevarieerd werk, leuke projecten en doorgroeimogelijkheden kan bieden, kwam ik terecht bij CAAAP." 

 • Gianni:

"Ik ben 24 jaar en woon in Brugge. Na mijn opleiding ben ik gestart bij Artes Depret, waar ik twee jaar gewerkt heb als werfleider. Tijdens mijn twee jaar bij Artes kwam ik enkele keren in aanraking met BIM en werd het voor mij duidelijk dat ik hier in verder wilde. Aangezien België de laatste maanden enorm veel moeite doet om BIM op de kaart te zetten, wil ik de BIM-trein ook zeker niet missen.

Toen bleek dat CAAAP, deel van de Artes Group, nood had aan extra BIM-ondersteuning, heb ik me kandidaat gesteld en ben ik hier terecht gekomen."

 • Amber:

"Ik ben afgestudeerd in 2014 met een Master in de Meertalige Communicatie (Engels-Duits) op zak. Sindsdien heb ik 2 jobs gehad. De eerste in een administratief-communicatieve richting en daarna een pur sang marketingfunctie. CAAAP kende ik nog niet, maar ik ben blij dat ik hen leren kennen heb via de openstaande vacature als Communication Officer!"  

Het DNA van CAAAP is opgebouwd rondom drie belangrijke pijlers. Ambitie, Architectuur en A-team. Met welke pijler voel je je het meeste verbonden en waarom?

 • Aurélie:

"Mijn ouders zijn allebei architect dus je zou kunnen zeggen dat ik van kleins af aan al werd ondergedompeld in  architectuur en interieur."

 • Gianni:

"Ik voel mij verbonden met alle pijlers, maar 'ambitie' is de absolute uitschieter. De motivatie is ontzettend groot om mij te verdiepen en verder uit te blinken in BIM."

 • Amber:

"Op zich voel ik me op één of andere manier met alle drie de pijlers verbonden. Als ik er dan toch eentje moet uitkiezen, kies ik voor “A-team” omdat dit als werknemer én werkgever volgens mij de motor is van het bestaan van je bedrijf. Zonder A-team geen triple-A projecten."

CAAAP heeft reeds jarenlange ervaring als projectontwikkelaar en stadskernvernieuwer. Is er 1 van onze projecten die voor jou in het oog springt? Waarom?

 • Aurélie:

"Dat zullen De Nieuwe Dokken zijn, het project waar ik voornamelijk aan meewerk. Het is geweldig om zo’n ambitieus project te zien evolueren in een buurt waar ik zelf toch regelmatig kom. Hoe er in dit project wordt omgegaan met duurzaamheid, mobiliteit en de wensen van de klanten is iets waar ik ontzettend veel kan van bijleren."

 • Gianni:

"De kleurrijke toren die op het Het Maes en Boereboomplein komt, vind ik gedurfd. Het project was aanvankelijk wat wennen, maar de waardering stijgt bij elke nieuwe aanblik. Ik kijk er vooral naar uit om dit project in een BIM-model te zien en dit project mee te coördineren."

 • Amber:

"Elk project heeft zijn eigen identiteit en iets apart. Voor mij persoonlijk springt “De Nieuwe Dokken” hier wel uit. In een verloederde buurt in Gent komt een volledig nieuwe, duurzame wijk… Een voorbeeldproject voor andere projectontwikkelaars en een project dat sterk inzet op de toekomst van wonen en leven…"

Hoe zie je jezelf binnen het team evolueren en wat is jouw doel?

 • Aurélie:

"Ik hoop om hier veel vaardigheden en kennis op te doen om voor de andere interieurcoördinatoren een goede ondersteuning te zijn."  

 • Gianni:

"Ik probeer zoveel mogelijk ondersteuning te bieden op vlak van BIM: enerzijds het bieden van oplossingen en anderzijds om nieuwe aspecten uit te testen die de BIM-workflow gunstig uitkomen. Ik hoop om - in de toekomst - een vaste waarde te worden op gebied van BIM."

 • Amber:

"Sowieso is het CAAAP-team een leuk team met ruimte om jezelf te ontplooien. Mijn doel is om mij de bouwsector meer eigen te maken en elk project door en door te leren kennen zodat de communicatie met alle stakeholders efficiënt en moeiteloos kan verlopen."

Zelf interesse om deel uit te maken van ons A-team? 


Ontdek onze openstaande vacatures op onze vacaturepagina

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures