MOOODS by CAAAP

Geschreven op 28 oktober 2021

Hier is MOOODS, ons corporate boek in een nieuw, fris jasje waarin we uitvoerig onze projecten en ambitieuze plannen voor de toekomst toelichten aan de hand van onze drie pijlers: Architectuur | Ambitie | A-team.

Mooods Website Header 2

Meer dan 130 pagina's zien, beleven & ontdekken. Een terugblik naar het verleden, maar vooral een ambitieuze blik op de toekomst. Dat is MOOODS. 

Creators of triple-A Places, dat is wie we zijn en wat we doen.

We zijn mensen die projecten maken vóór mensen, met een meerwaarde voor de omgeving en zijn stakeholders. We maken als Dedicated Developers plaatsen met een verhaal. In dit boek vertellen we je met trots over die verhalen van het verleden en blikken vooruit op degenen die we nog aan het schrijven zijn. Onze basiswaarden vormen daarbij altijd de leidraad: Architectuur, A-team en Ambitie.

3 Ambitie
4 Cp

Ambitie

We tonen elke dag onze Ambitie door met een jong team te werken aan complexe, uitdagende en binnenstedelijke dossiers. We werken aan de steden van morgen. We gaan enkel voor het allerhoogste, met ultieme focus op klantentevredenheid. In elk van onze projecten gaan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Steeds met de nadruk op vooruitstrevende Architectuur.

We tonen elke dag onze Ambitie door met een jong team te werken aan complexe, uitdagende en binnenstedelijke dossiers.

Architectuur

Succesvolle projecten komen voort uit goede samenwerkingen. Als ontwikkelaar binnen de Artes Group vormen we met de Constructive People van de aannemer een A-team, dat samen bouwt voor mensen. 

Mho Mooods

A-team

We zien een uitdagende toekomst. We zien tal van opportuniteiten. Er valt nog heel wat te optimaliseren in onze sector, en dus ook bij CAAAP. Met een jong team dat zich dagdagelijks wil bewijzen en talrijke projecten in de pijplijn, is onze organisatie alvast klaar om deze uitdagingen op te nemen.

- Matthias Hoornaert, algemeen directeur bij CAAAP. (deel uit het voorwoord uit MOOODS)