Zorgeloos investeren in woningen van de toekomst

Geschreven op 10 mei 2019

De vastgoedmarkt boomt. Nog nooit werden in België zoveel vastgoedtransacties afgesloten als in het eerste kwartaal van dit jaar. Dit kan onder meer verklaard worden door de gunstige voorwaarden en het historische dieptepunt van de rentevoeten.

Caaap Zorgeloos Investeren Leanderhof

De groeiende vastgoedmarkt, de lage rentes op hypothecaire leningen in combinatie met de lage rentes op spaarrekeningen maken een investering in vastgoed vandaag dan ook bijzonder interessant.

De ideale en veilige investering

Als investeerder is het natuurlijk belangrijk om een goede return on investment te verkrijgen. CAAAP ontwikkelde het woonconcept “SmartOne” op maat van starters en investeerders. Bij dit concept worden alle technische ruimtes rond 1 centrale koker gecombineerd waardoor de woonoppervlakte maximaal en efficiënt benut wordt. Dit zorgt voor flexibiliteit en een groot ruimtegevoel.

Bij SmartOne kies je binnen je budget de inrichting en afwerking van je woning.

Met de woonconfigurator van CAAAP word je snel en gemakkelijk door een uitgebreide keuze aan stijlen en inrichting gegidst samen met één van de interieurcoördinatoren bij CAAAP. Het is de ideale en veilige investering. Ideaal omdat je heel snel een instapklare woning op de verhuurmarkt kan plaatsen. Veilig omdat je als koper geniet van een optimale bescherming door de Wet Breyne en de 10-jarige aansprakelijkheid. Bovendien heb je bij nieuwbouw geen structurele kosten tijdens de eerste 10 jaar. SmartOne woningen zijn de woningen van de toekomst met alle moderne comfort en uitgerust met een basispakket domotica.

Smartone
Leanderhof Wonen In Het Park2 Caaap

Leanderhof, wonen in het park

Op Leanderhof in Zwevegem zijn er zowel SmartOne woningen als appartementen. Het is een volledig nieuwe buurt in het hartje van de gemeente. Vlakbij alle voorzieningen, winkels en horeca. De verschillende woongebouwen zijn omringd door een nieuw aangelegde parkomgeving waardoor je tot rust kan komen en genieten van het groen vanop je eigen terras of vanuit je eigen tuin. De gebalanceerde cohesie tussen deze rustige, groene omgeving met het bruisende centrum nabij, maakt investeren in Leanderhof bijzonder interessant.

Gerelateerd project