Wonen tussen parken en pleinen

Leanderhof

Zwevegem

De voormalige Bekaertsite in het centrum van Zwevegem is getransformeerd tot een nieuwe buurt om te wonen, te werken en te winkelen.

Bezoek leanderhof.beBezoek leanderhof.be

Wonen tussen parken en pleinen

Een karaktervolle wijk met eindeloos zicht op groen en natuur. Leanderhof is een plek waar je gezellig geniet op een terrasje of wandelt langs de winkels, terwijl de kinderen ravotten in het groen. Met vooruitstrevende architectuur die perfect in de groene omgeving past, maken we van deze buurt een plek waar het zalig wonen is.

Verkeersluw

Auto's zijn enkel toegelaten via een centrale weg die alle woonzones handig met elkaar verbindt. Parkeren is geen probleem dankzij de ondergrondse en bovengrondse parkeerplaatsen. Het mooie Guldensporenfietspad loopt recht door Leanderhof. Zo ben je meteen vertrokken voor een fietstocht door Zwevegem: de meest bosrijke gemeente van Zuid-West-Vlaanderen.

SmartOne

Leanderhof is het allereerste project waar we ons SmartOne concept toegepast hebben. Een SmartOne appartement is compact en betaalbaar, zonder aan wooncomfort te moeten inboeten. Als vooruitstrevende projectontwikkelaar beseffen we dat open ruimte steeds schaarser wordt, en daar willen wij slim mee omgaan. Met SmartOne geven we mee vorm aan de woning van de toekomst.

FASE 2

Bouwfase 1, die zich vooral situeert rond het middenplein, was reeds eerder voltooid. Intussen is ook fase 2 met de twee gebouwen, Glacerie en Trialde, voltooid. Alle bewoners genieten alvast van hun nieuwe thuis op Leanderhof.
Hier kan je aangenaam wonen, genieten van de natuur of ravotten met de (klein)kinderen.

Wil je nog meer weten over dit project?

Contactgegevens