Vanhaerents Development wordt CAAAP

6 augustus 2018 – Wij zijn helemaal klaar voor de toekomst. We willen blijven vernieuwen en laten daarom onze huidige naam achter ons. We kiezen voor een nieuwe identiteit die past bij onze ambitieuze toekomstvisie: Vanhaerents Development wordt CAAAP.

CAAAP staat voor creators of tripleA places. De 3 A’s definiëren onze projecten, maar ze zeggen even goed waar we als projectontwikkelaar voor staan: Vol Ambitie gaan we op zoek naar meerwaarde voor mens en omgeving, we hebben aandacht voor Architectuur en maken onze projecten met een A-team van medewerkers.

Dedicated Developers

We krijgen een nieuwe identiteit, maar dat betekent natuurlijk niet dat onze manier van werken verandert. We maken nog steeds deel uit van de Artes Group, dus we zijn ervaren projectontwikkelaars geruggesteund door de technische knowhow van Artes. Dat zetten we extra in de verf met onze nieuwe baseline: Dedicated Developers. We slaan de handen in elkaar met de Constructive People van Artes en staan hierdoor extra sterk als bouwteam: van ontwikkeling over bouw tot oplevering en verkoop.

Ook onze visie op projectontwikkeling blijft in essentie dezelfde. Op onze projecten ziet u voortaan een andere naam, maar hun DNA blijft ongewijzigd. Met sterke architectuur creëren we plaatsen waar het aangenaam is om te wonen en te leven. De omgeving is voor ons buitengewoon belangrijk. We geloven dat het juiste project op de juiste plaats een meerwaarde biedt voor de hele buurt.

Kijk gerust eens rond op onze nieuwe website en maak kennis met CAAAP.