Groen wonen zonder zorgen

Kasteel Wisselbeke

Merelbeke

In een prachtig park in het centrum van Merelbeke ligt het 19de eeuwse kasteel Wisselbeke. Samen met familie De Brabandere heeft CAAAP dit kasteel gerestaureerd tot een project met 6 kasteelsuites en 36 nieuwe parkflats.

Meer infoMeer info

Centrale ligging

Kasteel Wisselbeke ligt op wandelafstand van het centrum van Merelbeke. Winkels, horeca en het openbaar vervoer zijn vlakbij.

Prachtig kasteel

Met dit project gaven we het 19de eeuwse kasteel een volledig nieuw leven. In het gerestaureerde gebouw zijn 6 ruime kasteelsuites gecreëerd. Dat is luxueus wonen op een plaats met een verhaal.

Schitterende parktuin

Rondom het kasteel ligt een parktuin met eeuwenoude, beschermde bomen. Een gemeenschappelijke tuin waar mensen kunnen samenkomen en heerlijk genieten.

Kasteel Wisselbeke Merelbeke Dakapp

Nieuwe parkflats

Naast het gerenoveerde kasteel werden 36 nieuwbouw parkflats met 1 of 2 ruime slaapkamers gerealiseerd. Alle appartementen kijken uit op het groene park en zijn ontworpen en ingericht voor maximaal comfort.

Erkende assistentiewoningen

Dit project kadert in ons concept Lifetime: wonen in een levendig centrum met kwalitiatieve dienstverlening. Alle Lifetime Assist suites en flats in het kasteel Wisselbeke zijn erkende assistentiewoningen. De CM Zorgmakelaar zal instaan voor de zorgverlening en de woonassistent.

Oblix 730X730

Oblix - Boetiek Gastronomiek

Sinds 2019 kan je in het nieuwe restaurant Oblix dagelijks een gezonde, verzorgde lunch eten (ter plaatse of om mee te nemen). Je smaakpapillen worden er verwend door chef Davy Celen. In zijn gastronomische boetiek kan je bovendien een uiteenlopende waaier aan lekkernijen aankopen.

Kasteel Wisselbeke Caaap Werf4
Kasteel Wisselbeke Caaap Werf3

Wil je nog meer weten over dit project?

Contactgegevens

www.kasteelwisselbeke.be

Oximo
Hundelgemsesteenweg 588, 9820 Merelbeke
+32 (0)9/252.33.73
www.oximo.be