CAAAP groeit en bloeit

Geschreven op 23 juni 2021

We hebben een uitdagend jaar achter de rug! Da’s het minste wat wij, gans ondernemend België en de rest van de wereld kunnen zeggen. We hebben als projectontwikkelaar niet stil gezeten. CAAAP groeit en bloeit, voor en achter de schermen.

Header Hoost

Nieuwe projecten en ontwikkelingen

De voorbije maanden zijn verschillende projecten uit de startblokken geschoten. Normaalschool in Lier en Gulden Roos in Brugge werden gelanceerd. Op 5 juli start de verkoop van Hoost, een kleurrijke toren ontworpen door het internationaal bekende architectenbureau Jakob + Macfarlane en uitgevoerd door B2ai.  

“Met Hoost willen we in Heist het scharnierpunt zijn voor de verdere opwaardering van de gemeente. Een mix van betaalbare toparchitectuur, aantrekkelijk openbaar domein en interessante appartementen met een unieke identiteit zullen dit project uniek maken aan de Belgische kust.” Matthias Hoornaert, algemeen directeur bij CAAAP. 

Met Hoost willen we in Heist het scharnierpunt zijn voor de verdere opwaardering van de gemeente.

Daarbij zit de pijplijn gevuld met spraakmakende projecten in Vlaamse centrumsteden waardoor het najaar eveneens erg boeiend beloofd te worden. Enkelen zullen namelijk nog dit jaar gelanceerd worden. 

De toekomst

Achter de schermen werken alle Dedicated Developers hard verder aan nieuwe kwalitatieve stadsontwikkelingen en projecten die een meerwaarde betekenen voor al onze stakeholders. Veel interessante, fijne en uitdagende toekomstmuziek bij CAAAP dus…

Veel interessante, fijne en uitdagende toekomstmuziek bij CAAAP dus…

A-team

Om deze groei te ondersteunen, startten het voorbije half jaar ook verschillende nieuwe collega’s. Zowel bij de projectontwikkeling, uitvoering als in het interieurteam zijn er enkele nieuwe gezichten. Ontmoet onze nieuwste Dedicated Developers via deze link

Stefanie Van den Broucke gaf recentelijk de fakkel van algemeen directeur door aan Matthias Hoornaert. Hij zet de ambitieuze visie en groeiplannen die CAAAP uitstippelde met veel ambitie verder.

Mho

“Als Dedicated Developers proberen we projecten te ontwikkelen die een meerwaarde betekenen voor onze publieke partners, toekomstige bewoners, de reeds aanwezige buurt en alle betrokken stakeholders. Het zijn onze eigen mensen die hierin dagdagelijks het verschil maken in de realisatie van deze projecten. Zonder ons A-team zouden we niet staan waar we op vandaag staan.”

Om te kunnen beantwoorden aan de vele veranderingen, uitdagingen en snelle groei zijn we nog op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te vervoegen. Benieuwd? Ontdek meer via onze vacaturepagina