Leer onze nieuwste Dedicated Developers kennen!

Geschreven op 23 juni 2021

CAAAP blaast deze zomer 3 kaarsjes uit en we groeien als kool. Veel nieuwe projecten, dus ook veel nieuwe medewerkers. Recent hadden we de eer om Hannah, Baptiste en Ellen te verwelkomen. Lees een stukje van hun verhaal hier …

Nieuwe Collegas

Kan je jezelf kort introduceren? Wie ben je, van waar kom je en hoe ben je bij CAAAP terecht gekomen?

Hannah: “Na 3 jaar als notarieel juriste te hebben gewerkt, maakte ik in 2017 de overstap naar projectontwikkeling bij een familiaal bedrijf. In de 3,5 jaar waarin ik als ontwikkelaar werkte was ik actief op een project met CAAAP als partner, waardoor ik het bedrijf goed leerde kennen. De overstap was dan ook snel gemaakt.” 

Baptiste: “Ik studeerde toegepaste architectuur aan Howest Brugge. Eerst was ik aan de slag bij aannemer en zusterbedrijf Artes. Dit jaar kreeg ik de kans als interieurcoördinator bij CAAAP.”

Ellen: “Mijn vorige job was er één bij een familiebedrijf dat kleinschalige projecten ontwikkelt. Ik was er projectleider en volgde alles van A tot Z op. Ik wilde echter opnieuw meer bezig zijn met het interieurgedeelte. Dat lukt bij CAAAP helemaal.”

Ik wilde opnieuw meer bezig zijn met het interieurgedeelte. Dat lukt bij CAAAP helemaal.

Het DNA van CAAAP is opgebouwd rondom drie belangrijke pijlers. Ambitie, Architectuur en A-team. Met welke pijler voel je je het meeste verbonden en waarom?

Hannah: “Voor mij springt Ambitie er bovenuit. CAAAP streeft naar kwalitatieve en hoogstaande projecten met een stedelijk karakter. Daarbij wordt ingezet op zowel architectuur als duurzaamheid, en staat klantentevredenheid steeds centraal. Dit getuigt van een langetermijnvisie en aandacht voor mens en omgeving.” 

Baptiste: “Ik kies ook voor Ambitie. Zelf ben ik zeer ambitieus, maar ook de projecten die worden ontwikkeld zijn dat. We gaan er alles aan doen om die ambities waar te maken.” 

Ellen: “Het is een moeilijke keuze, maar ik ga voor A-team. In een kleinschaliger bedrijf mis je de input van collega’s. De meningen en ervaringen van anderen tillen de projecten echt naar een hoger niveau.”

Voor mij springt Ambitie er bovenuit. CAAAP streeft naar kwalitatieve en hoogstaande projecten met een stedelijk karakter.

CAAAP heeft reeds jarenlange ervaring als projectontwikkelaar en stadskernvernieuwer. Is er één van onze projecten die voor jou in het oog springt? Waarom?

Hannah: Normaalschool in Lier. De combinatie van de renovatie van het historische schoolgebouw en de strakke nieuwbouwvolumes is bijzonder stijlvol. Bovendien zorgt het project voor een meerwaarde voor de hele omgeving, want de besloten site wordt toegankelijk, met horeca en gezellige pleintjes als trekpleisters.

Baptiste: Gulden Roos is een project dat mij echt aanspreekt. Ik ben zelf ook van Brugge en zie nu al de meerwaarde voor de buurt. De prachtige parktuin wordt eindelijk teruggegeven aan de mensen. 

Ellen: Ik vind de complexiteit en het gewaagde karakter van Hoost echt fantastisch.

Ik vind de complexiteit en het gewaagde karakter van Hoost echt fantastisch.
Normaalschool Medium
Hoost Medium

Hoe zie je jezelf binnen het team evolueren en wat is jouw doel?

Hannah: Ik wil zowel het bedrijf, de projecten, als de mensen goed leren kennen om op die manier zo veel mogelijk bij te leren en mezelf te ontplooien. 

Baptiste: “Mijn doelstellingen liggen als starter eerder bij het volledig en zo feilloos mogelijk afwerken van het project Abdijbeke, waar ik momenteel mee bezig ben.”

Ellen: Mijn interesses zijn vrij breed: interieur uiteraard, maar ook ontwikkeling, sales en marketing. Ik wil nog groeien in de functie die ik nu heb. Daarna zien we wel wat er op ons pad komt …

De laatste vraag. Waarom werk je graag voor CAAAP? Zou je het anderen (uit de sector) aanraden en waarom? 

Hannah: Bij CAAAP is er bijzondere aandacht voor activiteiten en sport. Op regelmatige basis worden er toffe initiatieven genomen die, zelfs in tijden van corona, de collega’s samenbrengen en zo de sfeer erin houden. Dat enthousiasme werkt enorm aanstekelijk! 

Baptiste: Ik zou persoonlijk iedereen aanraden te komen werken bij CAAAP, niet enkel voor de uitdaging en de toffe projecten, maar zeker voor de toffe sfeer tussen de collega’s die er heerst.

Ellen: CAAAP is het voorbeeld van een bedrijf dat mee is met zijn tijd. Het hecht belang aan de juiste workload en een goede werkomgeving. Het jonge team en de drive die iedereen heeft stimuleren om het beste van jezelf te geven.  

 


Wil je ook mee schrijven aan ons verhaal? Bekijk dan snel onze vacatures.

We kijken ernaar uit om van jou te horen!