Virtueel binnenkijken in één van de exclusieve penthouses van Wisselkouter

Geschreven op 4 mei 2020

Wie kiest voor een appartement in Wisselkouter, kiest ook voluit voor een interieur op maat. Jouw persoonlijke interieurcoördinator luistert naar je specifieke wensen en maakt een persoonlijk ontwerp. Zo maak je samen van je nieuwe huis jouw thuis.

Wk Penthouse Header

Kijk even mee hoe dit eruit zou kunnen zien in één van de exclusieve penthouses in het project… 

De doorlopende functiewand in donker houtfineer accentueert de royale diepte van de leefruimte

Buitengevoel tot in je leefruimte

Van bij het binnenkomen in het penthouse krijg je direct het outside-in gevoel:  de grote raampartijen van de inkomhal geven uit op één van de royale buitenterrassen met overdekte pergola en brengen het buitengevoel tot in de leefruimte.

Via een plafondhoge stalen deur kom je de leefruimte binnen. De doorlopende functiewand in donker houtfineer zorgt voor de verbinding tussen eethoek en zithoek en accentueert de royale diepte van de leefruimte.  De doorkijkhaard met marmeren sokkel geeft al een stukje van het salon prijs. 

Hetzelfde marmer keert terug in het werkblad van de keuken. Van aan het keukeneiland heb je een 180° doorzicht over beide terrassen en het groendak van het appartement.

Het eiken parket is eveneens een verbindend element tussen leefruimte, keuken, gang en slaapkamers.  Ook de buitengevels zijn deels voorzien van houten gevelbekleding. Dit zorgt voor een warme uitstraling met natuurlijke kleuren en materialen, zowel binnen als buiten.

Een overvloed aan groen in combinatie met natuurlijke materialen brengt rust in het interieur

Dankzij de grote raampartijen en hoge plafonds van bijna 3 meter brengen we het groen van de parkomgeving naar binnen. Grote kamerplanten en een boeket op tafel zorgen voor een frisse toets. Bovendien brengt een overvloed aan groen in combinatie met natuurlijke materialen rust in het interieur.  

Een aantal accenten in messing en goud en stoelen met fluwelen bekleding zorgen samen met het marmer voor een vleugje ‘modern chique’ doorheen het interieur. De grote gekleurde spiegel zorgt ten slotte voor extra dieptezicht.

Interesse in één van deze exclusieve penthouses of parkappartementen in het hart van Merelbeke? Wees er snel bij want reeds 50% procent is verkocht en de laatste twee penthouses staan te koop. 

Neem vrijblijvend contact op met Liesbeth Janssens van Oximo, zij staat je met veel plezier telefonisch of per e-mail te woord.

Mail: liesbeth.janssens@oximo.be

Telefoonnummer: 078 487 078

Gerelateerd project