By Jacob + Macfarlane

Hoost

Knokke-Heist

Op 300 meter van de zee komt in Knokke-Heist het unieke woonproject Hoost. Het project is ongezien voor België, dankzij de spektakelarchitectuur van het Parijse architectenbureau Jakob + MacFarlane.

BEZOEK DE WEBSITEBEZOEK DE WEBSITE

  • centraal gelegen in Heist op 300 meter van de zee
  • iconische toren, ongezien voor België

  • 97 unieke appartementen
  • klantenbegeleiding op maat van jouw wensen

  • nieuwe aantrekkingspool
  • zorgeloze investeringsmogelijkheden

Torenhoge ambities

In Knokke-Heist verrijst een nieuwe landmark, naar een ontwerp van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Jakob + MacFarlane en uitgevoerd door B2Ai. 

Het project belichaamt de ambitie die de verborgen parel aan de zee koestert. De toren valt niet alleen op met zijn hoogte, maar ook met de expressieve buitengevel en de manier waarop de woningen verbonden zijn. 

Hoost zorgt voor een unieke beleving en een instant vakantiegevoel, maar geeft vooral ook kleur aan Knokke-Heist.

Hoost zorgt voor een unieke beleving en een instant vakantiegevoel, maar geeft vooral ook kleur aan Knokke-Heist.

Samenkomen in Hoost

In de onderste verdiepingen van Hoost komen geen woningen maar wel publieke functies. Je zal er onder andere een bibliotheek, spelotheek, café, kantoren, een raadzaal en een multifunctionele evenementenruimte vinden. Het wordt een moderne, duurzame en vlot bereikbare ruimte voor openbare diensten, verenigingen en burgers.

Het plein voor iedereen

Met de komst van Hoost krijgt het Maes- en Boereboomplein een make-over. Wat ooit een parkeerplaats en wekelijkse marktplaats was, wordt nu een levendig plein waar het voor bewoners en bezoekers aangenaam vertoeven is. 

Dankzij de ondergrondse parking kan het volledige plein gebruikt worden voor evenementen, de markt, sport en spel of gewoon om uit te rusten. Zo zetten we een aangename lifestyle ook buiten de muren hoog op de agenda.

Hoost doorbreekt de klassieke badstadarchitectuur die onze kust typeert

Een ontwerp van Jakob + MacFarlane

Hoost wordt een echte eyecatcher. De toren is allesbehalve een doorsnee appartementsgebouw. Deze stapeling van traditionele huisjes zoals die in de rest van het dorp staan: met hellend dak en een privétuin, valt op door de felle kleuren en uitbundig gekleurde balkons.

Zo doorbreekt Hoost de klassieke badstadarchitectuur die onze kust typeert.

Dit iconische ontwerp is van de hand van het Parijse architectenbureau Jakob + Macfarlane. Ontdek hier meer projecten van Jakob + MacFarlane.

In het hart van Knokke-Heist

Hoost ligt in het hart van Heist op 300 meter van de zee en het station. 

Hoost Footer

Wil je nog meer weten over dit project?

BEZOEK DE WEBSITEBEZOEK DE WEBSITE

Contactgegevens

www.hoostknokkeheist.be

info@caaap.be

+32 9 242 90 30