Een bruisende stadskern aan de Leie

Kaai City

Kortrijk

Een duurzame plek tussen stad en natuur. Waar jong en oud samenkomen, waar wordt geleefd en beleefd, waar je kan groeien, een leven lang. Kaai City brengt wonen, studeren en ondernemen samen.

Bezoek de websiteBezoek de website

Kaai Living

  • comfortabele één-, twee-, en drieslaapkamerappartementen en penthouses
  • hoge afwerkingsgraad
  • ruime terrassen
  • uitzicht op de Leie

Kaai Studios

  • slimme indeling
  • betaalbaar comfort
  • prachtig uitzicht

De stad in een stad

Studeren, wonen en werken komen samen in Kaai City. Het is een levendige buurt, maar toch huiselijk, dankzij de appartementen, studio’s en huizen.

De stad die beweegt

Kaai City leeft, dankzij de bewoners, studenten en ondernemers die voor beweging zorgen. De buurt vloeit bovendien moeiteloos samen met het stedelijk weefsel van Kortrijk.

De stad met een eigen energiecentrale

De gebouwen van Kaai City zullen op een duurzame manier, en dus zonder fossiele brandstof, verwarmd worden. Er zal daarvoor een BEO-veld voorzien worden: een gesloten circuit van buizen in de grond. In de wintermaanden wordt door middel van die buizen warmte uit de bodem gehaald en via warmtepompen verdeeld naar de gebouwen van Kaai City. In de zomermaanden zal net het omgekeerde gebeuren, waardoor de gebouwen verkoeld kunnen worden. Ook de Leie speelt een belangrijke rol: dankzij een pomp- en filtersysteem kan er ook warmte uitgewisseld worden met de Leie naast Kaai City.


Kaai City Kortrijk AMS 1389 CAA HVK DEF A S2
WF_Havenkaai Kortrijk

Op de hoogte blijven?

Vul dan hieronder je gegevens aan.
Kaai Studios int
Kaai Living Kade

Wil je nog meer weten over dit project?

Bezoek de websiteBezoek de website

Contactgegevens

verkoop@kaaicity.com / +32 (0)9 242 90 30