hier komen promoties & acties

Maak Krottegem bruisend: word de drijvende kracht achter Damman Croes

Ben jij een creatieve ondernemer met een passie voor gemeenschapsopbouw? Dan is CAAAP op zoek naar jou!

Damman Croes

Wij zoeken een gedreven kandidaat om komend jaar een tijdelijke invulling te realiseren op het verlaten terrein van Damman Croes, gelegen tussen de Onze-Lieve-Vrouwemarkt en de Spanjestraat net buiten het centrum van Roeselare, in het hartje van de wijk Krottegem, naast de brouwerij van Rodenbach.

🌈 Ontvouw de toekomst van Damman Croes.

CAAAP wil de leegstaande site van Damman Croes nieuw leven inblazen en transformeren tot een levendige en toegankelijke ontmoetingsplek. Heb jij ideeën die de buurt verbinden en de site laten bruisen? In het verleden heeft CAAAP al gewerkt aan succesvolle tijdelijke invullingen zoals de Lokaalmarkt te Brugge en DOK vzw in Gent. Nu horen we graag jouw visie voor Damman Croes!

🤝 Verbind de buurt en stakeholders

🤝 Verbind de buurt en stakeholders

Krottegem is een unieke en diverse wijk. We zoeken een inschrijver die een lokaal publiek kan aanspreken. Jouw tijdelijke invulling moet een brug slaan tussen de buurtbewoners en de stakeholders in het project. Daarnaast is de tijdelijke invulling idealiter complementair aan de reeds bestaande buurtinitiatieven én ook aan de toekomstige functies op de site, denk aan gemeenschapsvoorzieningen, buurtondersteuning, zorgfuncties en meer!

🏫 Mogelijkheid tot blijvende impact

🏫 Mogelijkheid tot blijvende impact

De oude bibliotheek De Vriendschap, een gekende plek binnen Krottegem, zal in kader van het project worden gerenoveerd en finaal overgenomen kunnen worden door een nieuwe eigenaar. Hier ligt een mooie kans! De inschrijver, eventueel met behulp van een investeerder, kan de tijdelijke invulling mogelijks dus permanent verankeren op de site. Dit is jouw kans om niet alleen tijdelijk, maar ook structureel een verschil te maken in de buurt.

🚀 Grijp je kans!

🚀 Grijp je kans!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wil jij Damman Croes doen herleven met jouw creativiteit en ondernemingszin? We wachten op jouw voorstel! Samen creëren we een buurtruimte vol leven en verbinding.

📧 Interesse?

📧 Interesse?

Stuur een mailtje naar lotte.verduyckt@caaap.be. Lotte bezorgt je meer info over de tijdelijke invulling, de inschrijvingsprocedure en de tijdslijn